După cum v-am povestit în articolul precedent, la sfârșitul lunii trecute am avut onoarea să particip la Mega Workshopul Annie Sloan din acest an. A fost o săptămână de workshopping cu experiențe unice și deosebite, cu unul ditre cei mai influenți designeri din lume: Annie Sloan.

”Raportul” evenimentului continuă ….

În ziua a doua de la Oxford fiecare dintre noi am realizat câte un ceas funcțional (!) din paleți. Tim ne-a învățat cum să desfacem paleții fără ninciun efort și să-i tăiem în bucăți. Și în plus, am exersat și realizarea diferitelor noduri marinărești. Să știți că ne-am distrat de minune, exact ca și copii mici 🙂

Annie ne-a propus o tehnică nouă pentru finisarea ceasurilor. Este vorba de warehouse rustic (o găsiți pe pagina 76, în ultima ei carte: Paint Everything) și pe care a dezvoltat-o mai departe prin tehnica gilding – merită să încercați și voi!

În mijlocul săptămânii ne-au surprins cu o zi mai lejeră, cu un workshop chiar relaxant: realizarea coronițelor din flori naturale.

Acest eveniment a fost organizat în magazinul Annie Sloan de pe Cowely Road 33, așa că am avut ocazia să intrăm în ”culise”, să rotim puțin timpul înapoi și să aruncăm o privire la locul de unde a pornit idea de Chalk Paint 😉 . Ne-au copleșit sentimentele: bucurie, admirație, nostalgie….  Ca să mă înțelegeți, vă recomand să citiți despre omul, artistul Annie Sloan și să vizionați filmulețul inclus în pagina noastră: Despre Annie Sloan.

După cum vedeți, fiecare dintre noi și-a creat singur o coroniță (inclusiv colegul nostru Tom!) pe care am purtat-o apoi cu mândrie în poza din fața magazinului (dar mai puțin Tom 😉 )

Ultima zi a fost dedicată în totalitate culorilor. A fost același workshop nou la care eu am participat deja în aprilie și pe care l-am și întrodus în programul nostru, încă din iunie: Cum să alegeți culorile potrivite pentru căminul vostru.

Annie Sloan este artistul care a revoluționat nu numai vopsirea decorativă și a oferit designului interior posibilități necunoscute înainte prin vopseaua ei denumită Chalk Paint, dar care a introdus și propria ei metoda de a alege culorile. Este o metodă analitică, ce pornește de la mixarea culorilor între ele.

Dacă vă interesează acest subiect vă invit cu drag să vă înscrieți la un asemenea workshop organizat de noi. Programarea o găsiți aici: Workshopuri Annie Sloan la Rouge Boutique Decor

Săptămâna Annie Sloan Mega Wrokshop 2017 o consider una din șansele vieții mele. Am învățat enorm de mult de la Annie, de la echipa care este în jurul ei și nu în ultimul rând, de la colegii stockiști prezenți la Oxford. Mulțumesc ❤️  Thank you, love you all!

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *