English Yellow de Annie Sloan este o culoarea de galben intens, perfectă pentru interioarele în stilul retro al anilor ’50 -’60, precum și cele în stil industrial. O puteți combina foarte bine cu nuanțele neutre de gri de pe paletarul Annie Sloan: Paloma, Paris Grey și French Linen, dar și cu nunațele de mov: Emile și Old Violet.

Iată câteva exemple realizate de noi!

Acesta este dulapul nostru din magazinul-atelier. Îl știu bine cei care au fost deja la workshopuri Annie Sloan organizate aici 😉 Datorită formei dulapului am ales să-l vopsim simplu, neted, fără textură și să-l decorăm cu un model geometric care i se potrivește. Pe lângă English Yellow am folosit Paris Grey, plus Old White pentru șablonul Tallulah de Annie Sloan. Iar la final l-am sigilat simplu, numai cu Clear Wax.

Scaunele următare și măsuța au fost reinventate de colega noastră Beatrice, la ea acasă. Pe lângă culorile de pe dulapul de mai sus, pe masă a folosit și culorile Aubusson Blue, Provence și Duck Egg Blue, peste care a aplicat Clear Wax pentru sigilare. Este o creație deosebită, nu-i așa?!

Pentru a vă ajuta la alegerea combinațiilor de culori care folosesc English Yellow cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan am creat schema de mai jos . Folosiți-o cu încredere 😊

Și în final, haideți să vizionați acest film (de fapt o serie de 3 filme) în care o puteți vedea pe însăși Annie Sloan mixând English Yellow cu Antibes Green.  Și nu uitați să faceți click și pe partea 2 și 3 a filmului 😉

 

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line aici pe e-Boutique: rbdecor.ro.

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru English Yellow de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook,  și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

.

Sursa fotografiilor: Rouge Boutique Decor.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *