Dacă vă întrebați unde și cum ați putea să folosiți mulajele IOD, iată câteva idei. Mai jos, sub fiecare fotografie am menționat numele matriței folosite. Despre cum puteți obține și aplica ornamentele create în mulaje puteți citi în articolul nostru precedent: aici.

Pentru a vă obișnui cu lucrul cu mulajele, vă propunem să începeți cu un proiect mai simplu, de exemplu o ramă de tablou sau un ghiveci de flori, după care treceți la un decor de perete, un tablou DIY de exemplu. Nu uitați, dacă doriți să obțineți un look clasic, atunci păstrați simetria când aranjați ornamentele turnate. Iar când vă blocați și aveți nevoie de inspirație, răsfoiți lucrările artiștilor plastici, dar puteți să căutați idei și în aritectură sau chiar în natură. Iar dacă vă place stilul bohemian, atunci lăsați frîu liber creativității voastre și alegeți ”freestyle technique”, cum este comoda din articolul de pe blogul IOD:  Anthropologie style dresser makeover.

Heirloom Roses
Heirloom Roses
Acanthus Scroll
Acanthus Scroll
Birdsong
Sea sisters și Laurel
Trimmings 1 si Trimmings 2
Trimmings 1
Laurel
Laurel și Classic Elements
Swags si Laurel
Classic Elemenst, Swags, He Loves me
Biscuiti realizati cu mulajele Monarch și Birdsong.

Pentru și mai multe idei grozave cu mulajele IOD urmăriți paginile de Facebook, Instagram și Pinterest Iron Orchid Designs și Rouge Boutique Decor, precum și înscrieți-vă în grupul nostru special creat: Annie Sloan & IOD la Rouge Boutique Decor.

Toată gama de produse IOD – Iron Orchid Designs sunt disponibile la noi în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici pe e-boutique: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre decorarea mobilei cu mulaje, transferuri și ștampile IOD – Iron Orchid Designs.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *