vopsea Annie Sloan Chalk Paint

După o vizită recentă în Etiopia, prietena noastră Annie Sloan care ne este și mentor, a anunțat că va colabora cu Oxfam, a cărui misiune globală este să pună capăt sărăciei. Astfel s-a născut idea unei noi culori!

Culoarea în sine a fost inspirată de câmpurile întinse pe care se cultivă ceapă pentru semințe, în Etiopia. Iar Oxfam ajută foarte multe femei din această țară, prin culturile de ceapă. De acum și noi avem posibilitatea de a le ajuta! DA, deoarece o parte din prețul fiecărei cutii de Lem Lem va fi donat de Annie Sloan către Oxfam (în total 250 mii de lire sterline, în următoarii 3 ani).

Culoarea nouă a primit un nume sugestiv: Lem Lem. Înseamnă creștere, înflorire, dezvoltare în limba etiopiană. Este culoarea speranței și Annie​ dorește să transmită un mesaj pozitiv comunităților nevoiașe din Etiopia.

Lem Lem de Annie Sloan este o culoare caldă de vernil. Se potrivește minunat în bucătărie dar nu numai 🙂 Mai jos aveți câteva combinații de culori sugerate chiar de Annie însăși. Puteți recunoaște aici mai multe culori, cum sunt cele maronii: Honfleur și Coco, movurile: Emile și Old Violet, griurile: Paris Grey și Graphite, bleu-urile: Aubusson Blue, Griverny, Provence și Louis Blue, precum și rozul: Henrietta mixat cu Old White.

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

La sfârșitul săptămânii trecute am deschis și noi o cutie de Lem Lem care tocmai ne-a sosit, și am încercat-o! Toate trei ne-am bucurat de ea ca și copii mici de Crăciun 🙂

Am aplicat vopseaua nouă pe o bază albă de Old White și am antichizat-o puțin … îi stă foarte bine 😉

Apoi am dat cu Lem Lem pe patru ghivece de flori pe care le-am finisat în diferite moduri. Pe unul au fost pictate floricele și s-a sigilat simplu cu Clear Wax. Iar celelalte trei ghivece au fost patinate cu cele 3 nuanțe de ceară: albă, neagră și cea închisă. Nu-i așa că sunt minunate?!

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

Având în vedere că lansarea oficială a noii culori Lem Lem va avea loc pe 12 octombrie peste tot în lume, Annie a cerut fiecăruia dintre distribuitorii săi să sărbătorească aceast lucru, precum și colaborarea sa cu Oxfam, într-un fel sau altul 🙂
Ei bine, ne cunoașteți … noi vă propunem să sărbătorim împreună!
Vom face mini-workshopuri gratuite ca să ne arătăm solidaritatea cu cauza Oxfam!

Vă punem la dispoziție noua culoare Lem Lem, pentru încercare. Am pregătit pentru voi câte 1 ghiveci de flori, dar dacă aveți pe acasă, puteți să veniți cu el, și-l vopsim împreună cu finisajul preferat 😉
Va fi o după-amiază super tare – pentru o cauză fantastică ♥  Ne vedem joi, 12 octombrie, între orele 16-19!

Puteți urmări ce fac distribuitorii din întreaga lume urmând #AnnieSloanAndOxfam

vopsea Annie Sloan Chalk Paint

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *