Cu siguranță toată lumea are acasă un scăunel sau un alt obiect care și-a pierdut de mult frumusețea pe care a avut-o odată. Cu ajutorul Sistemului decorativ Annie Sloan avem posibilitatea să ne concentrăm pe șansa pe care ne-o oferă acest obiect pentru a ne explora creativitatea. Astfel am procedat și noi!

Primul pas pe care l-am făcut a fost să alegem culoarea cu care vom vopsi tot scaunul, așa a devenit Emile câștigătorul nostru 😉

În timp ce se usca scaunul gata vopsit am căzut pe gânduri, explorând diferite modele și culori pe care le-am putea combina. Pentru realizarea modelului am folosit o bandă adezivă specială pentru vopsit. În principiu e bună cam orice bandă de mascare folosită la vopsit, însă aceasta, de culoare bleumarin este mult mai practică, fiind foarte subțire și lipindu-se foarte bine de obiect, fără să deterioreze vopseaua la îndepărtare. Am luat măsuri exacte după care am aplicat banda. După ce am fixat-o bine pe aceasta a urmat partea cea mai interesantă: alegerea nuanțelor pe care să le combinăm în spațiile special pregătite. Trebuie să știți că ceea ce ne-a luat mai mult timp a fost aranjarea în sine a culorilor, nu selectarea acestora. Și vă spunem și secretul pe care l-am descoperit: culorile sunt create de către Annie Sloan în așa fel încât toate se potrivesc între ele. Culorile au venit aproape “de la sine”. Iar după ce ni s-a uscat complet micul proiect, ne-am și apucat de lustruit, folosind ceara transparentă Annie Sloan Soft Wax-Clear … et voilá!

Astfel s-a născut creația noastră cu mici tente moderniste. 

Culorile pe care le-am folosit sunt următoarele: Emile, Arles, Antoinette, Versailles, Paris Grey, Old White, Duck Egg și Provence – toate din gama Annie Sloan Chalk Paint™ 

Pentru ca vopseaua aplicată să fie textutată am folosit pensula preferată de noi, cea ovală, Annie Sloan small brush no.8.

Ce ne mai rămâne este să îi găsim un “stăpân” acestui scăunel minunat 😉  Așteptăm cu nerăbdare părerile voastre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *