Lista workshopurilor organizate în atelierul nostru:

 1. Baza-1 Tehnici de reînnore și antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™ (18 octombrie, 3 noiembrie)
 2. Baza-2 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™ (4 octombrie, 19 octombrie)
 3. Vopsim împreună, cu Annie Sloan Chalk Paint™ (20 octombrie)
 4. Tehnici avansate de decorare mobilă cu Sistemul Annie Sloan (25 octombrie)
 5. Cum să alegeți culorile potrivite prin metoda Annie Sloan (stiluri, mixări și combinații de culori) (13 octombrie, 10 noiembrie)
 6. Tehnici de vopsire și imprimare ale materialelor textile cu Annie Sloan Chalk Paint™ (ianuarie 2019)
 7. Tehnici de decorare prin șablonare cu Annie Sloan Chalk Paint™ (ianuarie 2019)
 8. Ilustrație în 5 pași simpli – Geometrie și flori cu Annie Sloan Chalk Paint™ (12 octombrie)
 9. Bazele picturii tradiționale pe mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™ (6 octombrie)
 10. Transfer de imagine pe lemn și material textil cu Sistemul decorativ Annie Sloan
 11. Paint Party – workshop special de Crăciun (17 noiembrie, 22 noiembrie, 24 noiembrie, 1 decembrie, 8 decembrie, 15 decembrie)
 12. Paint Party – workshop special de Paște
 13. Paint Party – workshop special de teambuilding sau cu ocazia unor aniversări (la cerere)

Descrierea detaliată a workshopurilor programate se găsește mai jos. Cele pe care nu le găsiți momentan, vor reintra în program în viitor. Cei care doresc să se înscrie la un workshop care momentan nu este progamat sau doresc să participe la unul individual, pot trimite o solicitare prin mail pe [email protected] Frecvența repetării cursurilor și tipul lor ține și de interesul cursanților.

Loading Evenimente

« All Events

 • Acest eveniment a trecut.

Workshop special de Crăciun cu Sistemul Annie Sloan – TOATE LOCURILE S-AU OCUPAT!

09/12/2017 @ 10:00 - 14:30

- 185 RON

Este un workshop special dedicat decorațiunilor pentru Crăciun și se adresează celor care vor să învețe despre diferite modalități de decorare cu Sistemul Annie Sloan: tehnica decoupage, transfer de imagine, efect craqueleure (de crăpare), tehnica gilding (aurire), precum și folosirea celor 4 tipuri de ceară. Vom crea o tavă de servit și un tablou pe care veți putea scrie cu creta, asemănătoare celor din imaginea de mai jos. În plus, dacă doriți să realizați și un felinar, vă rugăm să aduceți cu dumenavoastră un borcan sau un pahar adecvat. În rest, toate materialele folosite vor fi asigurate de noi!

Participanții workshopurilor noastre beneficiază de un voucher de cumpărături cu 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 10 zile. Preț curs: 185 lei. Oferim 25 lei reducere tuturor celor care au absolvit deja cursul organizat de noi: Curs Avansat – Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™ !

Cursul durează aproximativ 4-5 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț).

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu preț și dată vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.
Pentru detalii vă rugăm să ne sunați la 0756 128 800, 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe  contact.rbdecor@gmail.com  sau vizitați-ne în magazin, Brasov, N.Bălcescu 62 (la etajul 3 al magazinului Star). Pentru ca participarea dumneavoastră să fie sigură, vă rugăm să achitați 50% din prețul cursului la înscriere.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-6 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Dacă vreți să vedeți fotografii realizate la workshopurile anterioare click aici: Album fotografii workshopuri Annie Sloan

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici: Lucrările noastre

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 48 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 48 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar în funcție de posibilități, vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează.

Detalii

Data:
09/12/2017
Timp:
10:00 - 14:30
Preţ:
185 RON