Annie Sloan, cunoscută ca una dintre autoritățile de top din lume în materie de vopsea, culoare și stil, vă învață cum să vă colorați casa, în primul ei ghid aprofundat.
Sunt încântată să anunț că Annie, în colaborare cu Create Academy a realizat 4 ore de ateliere online premium, cu Chalk Paint.

Cursul este despre o serie de tehnici de upcycling cu Chalk Paint, „sfaturi de top” și trucuri de vopsit. Dar nu numai asta. Aici veți dobândi încredere de sine în vopsire și alegerea culorilor, datorită expertizei și entuziasmului de neegalat al lui Annie, în persoană. Cursul a fost conceput atât pentru cei care fac primii pași în vopsirea decorativă, cât și pentru cei experimentați care doresc să-și extindă sursele de inspirație și de învățare.

CLICK AICI PENRU A ACHIZIȚIONA CURSUL LUI ANNIE SLOAN

De la stăpânirea teoriei culorilor, dezvoltarea propriei narațiuni interioare colorate, până la vopsirea manuală, decoupage și upcycling, cursul aprofundat al lui Annie este conceput pentru a vă inspira să trăiți înconjurați de culori vesele!

CLICK AICI PENRU A ACHIZIȚIONA CURSUL LUI ANNIE SLOAN

Toată gama de produse Annie Sloan, Saltwash, Mint și IOD – Iron Orchid Designs sunt disponibile la noi în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici în webshop: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare despre materiale și tehnici de aplicare, vă invităm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre reînnoirea și decorarea mobilei .

Urmăriți-ne pe FacebookInstagramPinterest, înscrieți-vă în grupul nostru Fb: Annie Sloan + IOD + Mint la Rouge Boutique Decor și abonați-vă la canalul nostru Youtube. Mulțumim!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.