Curs Bază-1 Tehnici de antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint

Veți învăța despre tehnicile de bază ale antichizării mobilei, specifice Annie Sloan, aplicarea șablonului și folosirea celor 4 tipuri de ceară. Totodată vom exersa și metoda de aplicare modernă (netedă), finisate cu ceară și lac Annie Sloan. În plus vă arătăm exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! Preț curs: 165 lei.

Cursul durează aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț). Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Curs Bază-2 Tehnici de antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint

Veți învăța despre 6 tehnici de antichizare și mascarea suprafețelor deteriorate, precum și folosirea celor 4 tipuri de ceară. În plus vă arătăm exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™. Preț curs: 165 lei

Cursul durează aproximativ 3,5 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț). Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Curs de antichizare mic mobilier cu Annie Sloan Chalk Paint™

Veți exersa tehnici de antichizare, specifice Annie Sloan, aplicarea șablonului și folosirea celor 4 tipuri de ceară, pe un scăunel pus la dispoziția fiecărui cursant.

La sfârșitul acestui curs interactiv obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier în stil vintage sau rustic. Preț curs: 185 lei.

Durată curs: aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț).* Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

* Aveți posibilitatea să aduceți un mic moblier de acasă (de ex. scaun, măsuță, noptieră, având suprafața mai mică de 2 mp). În acest caz prețul cursului este 150 lei.

Curs Bazele picturii pe mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™

Veți face cunoștiință cu pictura pe mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™ și cu motivele tradiționale folosite în Transilvania. Profesor invitat: Margareta Armako-Zachi. Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™.

La sfârșitul acestui curs interactiv obțineți cunoștiințele necesare pentru a picta pe propriul mobilier. În PLUS veți lua cu voi tot ceea ce ați realizat la curs!

  • Preț curs: 195 lei.
  • Durată curs: aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț).

Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Curs Avansat cu tehnici de aplicare ale Sistemului decorativ Annie Sloan

Veți învăța despre diferite modalități de îmbătrânire și decorare a mobilei cu Sistemul decorativ Annie Sloan: tehnica ”decoupage” în 2 variante, efect ”craquelure”, tehnica ”gilding”, precum și folosirea celor 4 tipuri de ceară. În plus vă arătăm exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™. Preț curs: 185 lei.

Cursul durează aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț). Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Cum să alegeți culorile potrivite pentru căminul vostru

Veți învăța despre alegerea culorilor pentru locuința sau biroul vostru, prin metoda Annie Sloan. Cursul cuprinde elemente teoretice și exerciții practice, un Workbook Annie Sloan și alte materiale, parte a suportului de curs. Preț curs: 390 lei

Cursul durează aproximativ 7 ore, cu pauză de masă (inclusă în preț). Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

* ne rezervăm dreptul de a modifica data sau tematica cursurilor. Toate modificările vor fi anunțate în timp util pe pagina noastră de Facebook și pe Grupul Fb: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

** detalii despre cursuri viitoare programate găsiți mai jos.

*** la cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu preț și dată vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Cursuri Viitoare

Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Curs BAZĂ-2 – Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™

noiembrie 17 @ 16:00 - 20:00

- 165 RON

Veți învăța despre 6 tehnici de antichizare și mascarea suprafețelor deteriorate, precum și folosirea celor 4 tipuri de ceară.  Totodată vă arătăm exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! În plus toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de un voucher de cumpărături cu 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 10 zile.  Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™. Preț curs: 165 lei

Cursul durează aproximativ 3,5 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț).

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu preț și dată vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.
La sfârșitul acestui curs interactiv obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier în stil vintage, rustic sau modern. În PLUS veți lua cu voi o descriere detaliată de utilizare, precum și tot ceea ce ați realizat!

Peste tot în lume aceste cursuri pot fi predate doar de către stockiștii autorizați Annie Sloan. Informațiile prezentate le-am adus direct din Oxford, de la Doamna Annie Sloan.
Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0756 128 800, 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact.rbdecor@gmail.com sau vizitați-ne în magazin, Brașov, N.Bălcescu 62 (la etajul 3 al magazinului Star). La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-6 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Fotografii realizate la workshopurile anterioare aici: Album fotografii workshopuri Annie Sloan

Pe blog găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici: Best of 2016.

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 48 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 48 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la workshop.

Comments

comments

Detalii

Data:
noiembrie 17
Timp:
16:00 - 20:00
Preţ:
165 RON

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de întâlnire

Rouge Boutique Decor (Magazin Star, etaj 3)
Strada Nicolae Bălcescu 62
Brasov, 500019
+ Harta Google
Telefon:
0745 069 489