Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Vopsim și decorăm împreună cu IOD, o piesă de mic mobilier – curs de 2 zile

august 7 @ 16:00 - august 8 @ 20:00

- 290lei

Vom reînnoi împreună, în atelierul nostru, o piesă de mic mobilier adusă de acasă. În prima zi o vom vopsi cu Annie Sloan Chalk Paint, iar în a doua zi o vom decora cu un transfer IOD pe care dorim să-l și colorăm. Bineînțeles acceptăm și mici modificări la planul propus. Veți exersa una dintre tehnicile specifice Annie Sloan, aplicarea și colorarea transferului IOD și folosirea lacului Annie Sloan. Piesa pe care o aduceți trebuie să fie curată și reparată (dacă este nevoie), deoarece nu vom avea timp pentru retușarea eventualelor probleme. Puteți aduce de exemplu o măsuță, un taburet sau o noptieră mică, având suprafața totală de vopsit sub 1,5 mp și o suprafață plană de aprox 40 x 30 cm (pe care vom aplica transferul). Dacă doriți, puteți alege să vopsiți un taburet rotund oferit de noi. Este un avantaj dacă ați participat deja la Cursul Bază-1 – Tehnici de reînnore și antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™

Cursul durează aproximativ 7 ore, împărțite în două. Vom lucra împreună 2 zile una după alta (24 și 25 iullie), între orele 16 – 19 (20).

Preț curs: 290 lei. În cazul în care doriți să vopsiți taburetul oferit de noi, la preț se mai adaugă 60 lei. Vă rugăm să menționați opțiunea dumneavoastră la înscriere.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 15 zile.

Având o experiență de peste 3,5 ani și mai mult 800 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi și decora propriul mobilier. În PLUS veți lua cu voi o descriere detaliată de utilizare, precum și tot ceea ce ați realizat! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0745 069 489 sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5 (zona Traian-Calea București). La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe site! La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 2-3 zile) sau prin ”transfer bancar”. Pentru cei care doresc să aleagă a doua variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 3-5 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 48 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 48 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează. Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Bilete

Tickets are not available as this eveniment has passed.

Detalii

Începere:
august 7 @ 16:00
Se termină:
august 8 @ 20:00
Preţ:
290lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de întâlnire

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
Telefon:
0745 069 489