Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Weekend Creativ – serie de 4 workshopuri în persoană, în atelierul nostru

iulie 27 @ 15:00 - iulie 30 @ 13:00

- RON1380

Ca și anii trecuți, și în vara aceasta vă invităm la un Weekend Creativ. În acest an vom organiza o serie de 4 workshopuri. Așadar, în perioada 27-30 iulie vă invităm la Brașov, la noi în atelier, pentru a vopsi, a decora și a ne relaxa împreună 🙂

Vom exersa tehnici de vopsire cu Annie Sloan Chalk Paint, plus diferite metode de aurire (foiță, ceară și vopsea). Vom lucra și cu Satin Paint, vom decora cu IOD (mulaje, transferuri, ștampile și Paint Inlays) și hârtiile de decoupage Mint. Iar în final vom învăța despre antichizarea pereților cu Annie Sloan Wall Paint.

Recomandăm aceste cursuri tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice, și în primul rând celor care au ceva experiență deja cu Annie Sloan Chalk Paint.

Vor fi 4 workshopuri, în 4 zile consecutive. Începem miercuri 27 iulie, la ora 15:00 și încheiem sâmbătă, 30 iulie, în jurul orei 13:00. Iar pentru vineri seara am programat o cină împreună, la un restaurant din centrul vechi al Brașovului.

Preț: 1380 lei (cu TVA inclus)

Toate materialele folosite vor fi asigurate de noi și bineînțeles veți lua acasă obiectele create. Prețul cuprinde tot ce veți avea nevoie: atât participarea la workshopuri, cât și obiectele pe care veți lucra, plus toate materialele necesare (Chalk Paint, Satin Paint, Wall Paint, foițe și pudre aurii, șabloane, Saltwash, precum și ștampile, transferuri, pastă, mulaje și Paint Inlays de la IOD, plus adezivi și hârtii de decoupage Mint) și chiar și o mică surpriză pentru final. Bineînțeles, și cina de vineri seara este inclusă în preț. 

Având o experiență de peste 6 ani și mai mult de 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim 4 cursuri noi, interactive, la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi și a decora propriul mobilier (și nu numai), precum și pentru antichizarea pereților.

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra cu un număr limitat de participanți (minim 5, maxim 9 persoane). Așadar, grăbiți-vă, înscrieți-vă cât mai repede. Pentru a avea locul asigurat, vă rugăm să achitați un avans de 700 lei, cel târziu până la data de 20 iunie  2022. Cei înscriși vor primi de la noi o factură, pe baza căreia veți vira avansul prin bancă sau îl puteți achita personal, la magazin, adresa: Brașov, Sfinții Arhangheli 5. Restul se va achita la începutul evenimentului.

Contramandarea evenimentului: participarea la Weekendul Creativ din iulie se poate contramanda până la data de 1 iulie 2022. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc după 1 iulie, atunci nu vă putem returna avansul, dar vă oferim posibilitatea de a vă înscrie la alte workshopuri (în persoană sau online), la nivelul sumei achitate.

Atenție: având în vedere că Brașovul este oraș turistic și evenimentul nostru este programat în sezon de vârf, e nevoie să vă faceți o rezervare de cazare din timp, dacă veniți din altă localitate. Cazarea nu este inclusă în preț.

Programul evenimentului:

  • Miercuri, 27 iulie, între orele 15-19 – check in, sosesc participanții, ne cunoaștem, apoi începem primul workshop care va include pregătirea tuturor obiectelor pe care vom lucra în următoarele zile (curățarea lor și vopsirea culorilor de fond).
  • Joi, 28 iulie, între orele 10 – 17 – workshop (cu o pauză de 1 oră pentru prânz, la noi în atelier – inclus in preț).
  • Vineri, 29 iulie, între orele 10 – 17 – workshop (cu o pauză de 1 oră pentru prânz, la noi în atelier – inclus in preț), seara cinăm împreună la un restaurant din centrul vechi al Brașovului
  • Sâmbătă, 30 iulie, între 10 – 13/14 – workshop

Dacă aveți întrebări sau sugestii în legătură cu Weekendul Creativ din iulie, vă rugăm să ne scrieți mesaj la adresa rbdecor@decorator.com.ro sau pe pagina noastră de Facebook: Rouge Boutique Decor.

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Începe:
iulie 27 @ 15:00
Se termină:
iulie 30 @ 13:00
Cost:
RON1380

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Hartă Google
Telefon:
0745 069 489