Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: BAZĂ-1 – Tehnici de reînnoire mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™

aprilie 6 @ 16:00 - 20:30

- RON475

La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei, specifice Annie Sloan. Totodată vom exersa metoda de aplicare modernă (netedă) și cea tip lazură (spălată), precum și folosirea șabloanelor și a diferitelor tipurilor de ceară. Este un atelier interactiv la care vom lucra împreună, în paralel, de la început până la sfârșit. Cursul are loc online. Cu 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 100+375=475 lei (participare + materialele cu care vom lucra la atelier)

Prețul cuprinde următoarele: 2 x 120 ml culori Annie Sloan Chalk Paint, 1 x 120 ml Clear Wax, 3 x 30 ml (aprox.) ceruri colorate, 2 pensule Annie Sloan (ovală și plată), 3 bucăți de hârtie abrazivă, burete, șablon, rolă pentru șablonare, cârpe, șervețele umede, farfurii de plastic, un paletar de culori și 2 scânduri potrivite pentru workshop, în valoare totală de 375 lei. La acest preț se adaugă 100 lei/persoană taxă de participare.

Materialele menționate vi le trimitem prin curier rapid, cu aprox. o săptămână înainte de eveniment (veți fi anunțat prin telefon). Dacă doriți să primiți kitul mai repede, vă rugăm să ne anunțați. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să vă expediem kitul necesar pentru curs.

Cursul durează aproximativ 4,5 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de 6 ani și mai mult 1200 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul și 2 boluri cu apă. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea reînnoi 2 scaune sau o măsuță sau o noptieră.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Peste tot în lume aceste cursuri pot fi predate doar de către stockiștii autorizați Annie Sloan. Informațiile prezentate le-am adus direct din Oxford, de la Doamna Annie Sloan. La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro.

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

 

 

 

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
aprilie 6
Oră:
16:00 - 20:30
Cost:
RON475

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online