Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: Bazele decorării cu ștampile și transfer IOD

mai 27 @ 16:30 - 20:00

- RON430

La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu minunatele ștampile și transferuri IOD. În timp ce vom decora un tablou vom învăța diferite tehnici de ștampilare și aplicare a transferurilor. Iar în plus vom exersa lăcuirea și folosirea cerurilor Annie Sloan. Bineînțeles toate tehnicile și trucurile invățate la acest atelier, le veți putea folosi și pe proiectele voastre de decorare a mobilei.  Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 430 lei, din care se va scade valoare materialelor pe care le aveți (au fost deja achiziționate pentru alte proiecte). Astfel, prețul exact al cursului se va stabili prin telefon, cu fiecare participant în parte. Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier când preluați coletul cu kitul.

Prețul total cuprinde următoarele: 1 tablou din lemn cu fondul vopsit în avans, 0,5 ștampilă IOD (Fronds sau Birds Branches Blossoms), 0,25 transfer IOD (Redoute sau Wildflower Botanicals), 1 unealtă pentru aplicare, 1 x cerneală IOD, 1 x tușieră IOD, 1 x 25 ml ceară Clear Wax, 1 x 25 ml ceară Dark Wax, 1 lac Cedria Sol Lasur 250 ml, 1 pensulă pentru lăcuit, hârtie abrazivă, burete, farfurie și linguriță de plastic, cârpe și batiste umede, …. plus: un un mic cadou, surpriză 🙂 Valoare totală: 370 lei. La acest preț se adaugă 60 lei/persoană taxă de participare. Materialele menționate le veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Cursul durează aproximativ 3,5 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de aprope 5 ani și mai mult 1000 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul, câteva foi albe de hartie și o foarfecă. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea decora mai departe și alte obiecte.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) decorate de noi. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Data:
mai 27
Timp:
16:30 - 20:00
Preţ:
RON430

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de întâlnire

online