My life is sweet, by Jill – sau viaţa mea e dulce, parafrazând-o pe Jill Schirnhofer. Jill este o adolescentă olandeză care a creat ceva deosebit, ajutată fiind nu numai de părinţi ci şi de harul cu care a fost înzestrată într-ale desenului.

Dar oare de ce ne interesează viaţa ei dulce?

Pentru că  My life is sweet  este şi denumirea unei colecţii de tapet de excepţie, plină de fantezie, glamour, chic şi tot ceea ce răzbate din imaginaţia unei fete care trăieşte într-un oraş mare şi vesel, Amsterdam. Fanteziile ei, lucrurile mărunte şi placute care îţi îndulcesc viaţa de zi cu zi au prins contur şi s-au transformat  într-o serie de desene care pot ajunge pe pereţi, prin tapetele de lux My life is sweet de la fabrica germană de tapete Erismann.

Colecţia a fost prezentată în 2013 la Frankfurt şi a avut un succes răsunător. Culorile sunt vesele, designul unic şi reflectă concepţia lui Jill despre viaţă.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre micile secrete ale universului lui Jill, urmăriţi filmele de mai jos. Primul vă arată imagini cu sclipirile vieţii ei de zi cu zi, cel de-al doilea confesiile ei despre cum a creat această minunată lume.

Colecţia  My life is sweet  este disponibilă ACUM şi în România, prin Rouge Boutique Decor în magazinul din Braşov, str.N.Bălcescu 62 (la etajul 3 al magazinului Star).

RB 257 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_RB 257 Jill wider (Copy)

Hauptmotif_1_RB 255 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_2_RB 255 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_RB 254 Jill wider (Copy)

Hauptmotif_RB 253 Jill_Wider (Copy)

Erismann_My_Life_is_Sweet_Wohnen_Jill_10113_02 (Copy)

RB 253 Jill_Schoen (Copy)

Hauptmotif_RB 258 Jill wider_kor (Copy)

RB 258 Jill schoen (Copy)

RB 255 Jill wider (Copy)

Hauptmotif_RB 259 Jill schoen (Copy)

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *