Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: BAZĂ-2 Tehnici speciale de aplicare, cu Annie Sloan Chalk Paint™

17/04/2021 @ 15:00 - 19:00

- 490,00lei

La acest workshop veți face cunoștință cu 5+1 tehnici de antichizare care se folosesc pentru a obține efecte speciale, chiar artistice pe mobilă dar și pentru mascarea suprafețelor deteriorate: blending, color wash, chippy, dry brush, frottage și ombre. Cursul are loc online.  Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă. Și vă rugăm ca în același timp să aveți acces si la Facebook pentru a vă putea înscrie în grupul special creat pentru acest workshop.

Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™ și doresc să-și lărgească cunoștințele către tehnici artistice.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 150 – 490 lei. Prețul total este 490 lei, dar din acesta se va scade valoare materialelor necesare care au fost achiziționate pentru workshopul precedent (dacă nu le-ați consumat deja pentru proiectele voastre). Astfel, prețul exact al cursului se va stabili prin telefon, cu fiecare participant în parte. Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier când preluați coletul cu kitul.

Prețul total cuprinde următoarele: 4 x 120 ml culori Annie Sloan Chalk Paint, 1 x 120 ml Clear Wax, 1 x 50 ml Dark Wax, 2 pensule Annie Sloan (ovală și plată), 1 x 50 ml Saltwash, 1 șablon, 1 rolă burete pentru șablonare, 1 pensulă mică, 1 hârtie abrazivă, 1 unealtă pentru răzuit, burete, cârpe, batiste umede, farfurii și lingurițe de plastic și 2 scânduri potrivite pentru workshop, plus descriere detaliată pentru tehnicile învățate. Valoare totală: 400 lei. La acest preț se adaugă 90 lei/persoană taxă de participare. Materialele menționate le veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Cursul durează aproximativ 3,5 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de 5 ani și mai mult 1000 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea reînnoi aproximativ 3-4 scaune sau 2 măsuțe sau 2 noptiere.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe [email protected] sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 4-5 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
17/04/2021
Oră:
15:00 - 19:00
Cost:
490,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online