Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

Eveniment Views Navigation

iulie 2020

BAZĂ-1 – Tehnici de reînnoire mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™

iulie 19 @ 10:30 - 15:00
Rouge Boutique Decor, str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
220lei 7 bilete rămase

La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei, specifice Annie Sloan, aplicarea șablonului și folosirea tuturor tipuri de ceară. Totodată vom exersa metoda de aplicare modernă (netedă) și cea tip lazură (spălată), folosirea șabloanelor, precum și finisarea cu lacul Annie Sloan. Cursul are loc în atelierul nostru și vă vom arăta exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! Pentru ca să lucrăm în siguranță și la o distanță de 1,5 m unul de celălalt, vom fi în curtea atelierului, într-un cort mare pe care îl vom închiria special pentru workshopurile din perioada 18-21 iulie 2020.

Află mai mult »

BAZĂ-2 Tehnici speciale de aplicare, cu Annie Sloan Chalk Paint™

iulie 19 @ 16:30 - 20:00
Rouge Boutique Decor, str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
190lei 8 bilete rămase

La acest workshop veți face cunoștință cu 5+1 tehnici de antichizare care se folosesc pentru a obține efecte speciale pe mobilă și mascarea suprafețelor deteriorate: blending, color wash, chippy, dry brush și frottage. Totodată vă arătăm exemple reale de mobilă finisate cu aceste tehnici … dar și multe altele! Toate materialele necesare vă punem noi la dispoziție, vom lucra cu Annie Sloan Chalk Paint, Saltwash și cerurile Annie Sloan. Recomandăm acest curs tuturor celor care au participat deja la cursul Bază-1 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™. Pentru ca să lucrăm în siguranță și la o distanță de 1,5 m unul de celălalt, vom fi în curtea atelierului, într-un cort mare pe care îl vom închiria special pentru workshopurile din perioada 18-21 iulie 2020.

Află mai mult »

IOD – Bazele decorării cu mulaje, ștampile și transfer

iulie 20 @ 10:30 - 15:00
Rouge Boutique Decor, str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
220lei 10 bilete rămase

La acest workshop introductiv în lumea minunată ale mulejlor, ștampilelor și transferurilor decorative IOD – Iron Orchid Designs veți crea un tablou inedit, unic și personalizat, precum și un șervet de bucătărie. Vom face cunoștiință cu tehnica decorativă IOD, astfel încât s-o puteți aplica și acasă pe mobilă sau alte suprafețe. Toate materialele necesare vor fi asigurate de noi, vom lucra cu vopsele și cerurile Annie Sloan, și produsele IOD. Pentru ca să lucrăm în siguranță și la o distanță de 1,5 m unul de celălalt, vom fi în curtea atelierului, într-un cort mare pe care îl vom închiria special pentru workshopurile din perioada 18-21 iulie 2020.

Află mai mult »

Vopsim și decorăm împreună o lampă de masă, abajurul ei, plus o tavă mare (2 zile)

iulie 20 @ 16:30 - iulie 21 @ 16:00
Rouge Boutique Decor, str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
360lei 10 bilete rămase

Vom vopsi și decora împreună, în atelierul nostru, o bază de lampă, abajurul ei, plus o tavă mare (sau tablou). În prima zi le vom vopsi cu Annie Sloan Chalk Paint, iar în a doua zi le vom decora cu ștampile și/sau un transfer IOD pe care dorim să-l și colorăm. Bineînțeles acceptăm și mici modificări la planul propus. Veți exersa 2 sau 3 dintre tehnicile de vopsire, aplicarea și colorarea transferului și/sau ale ștampilelor IOD și folosirea lacului și ale cerurilor Annie Sloan. Toate materialele necesare vor fi asigurate de noi. Atenție! Absolvirea celor două cursuri de bază: ”Bază-1 - Tehnici de reînnoire și antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint” și ”IOD – bazele decorării cu mulaje, ștampile și transfer” este condiție de participare. Pentru ca să lucrăm în siguranță și la o distanță de 1,5 m unul de celălalt, vom fi în curtea atelierului, într-un cort mare pe care îl vom închiria special pentru workshopurile din perioada 18-21 iulie 2020.

Află mai mult »

august 2020

Workshop online: BAZĂ-1 – Tehnici de reînnoire mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™

august 5 @ 16:00 - 20:30
Rouge Boutique Decor, str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Harta Google
450lei 5 bilete rămase

La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei, specifice Annie Sloan. Totodată vom exersa metoda de aplicare modernă (netedă) și cea tip lazură (spălată), precum și folosirea șabloanelor și a diferitelor tipurilor de ceară.  Cursul are loc online.

Află mai mult »
+ Exportă evenimente