Începând de azi vă vom prezenta săptămânal câte o nuanță de pe paletarul Annie Sloan​ Chalk Paint​. Haideți să începem cu verdele Olive!
Verdele olive sau măsliniul este culoarea tradițională a păcii. Nu e doar frumos, ci este și una dintre cele mai relaxante culori ale spectrului cromatic. Utilizați-l pe mobila de bucătărie și pe piese individuale, oferindu-le un stil retro sau rustic. Puteți să-l combinați cu nuanțe deschise și luminoase ca Antoinette, Paloma, Versailles și Creme, sau cu nuanțe puternice și vibrante cum sunt Scandiavian Pink, Emperor’s Silk, Barcelona Orange sau Arles. Dar verdele Olive de Annie Sloan poate fi combinat cu succes și cu nuanțele reci, de exemplu Emile, Louis Blue, Old Violet și Aubusson.

Dacă doriți să-i schimbați nuanța, bineînțeles îl puteți mixa cu o altă culoare de pe paletar. Mixând cu nuanțele de alb: Original sau Old White îl puteți deschide. Pentru proporțiile de mixare vă rugăm să consultați schema de mai jos.

Vă arătăm și câteva exemple de mobilă vopsită cu verde Olive de Annie Sloan. Primul este un dulap de bucătărie vopsit chiar de noi. Combinația de culori folosită: Olive + Scandinavian Pink, finisat cu Clear Wax. Pentru modelul de pe uși am ales șablonul Poppy Pod.

 

Olive, Scandinavian Pink

0d4f713d1c2db363b1c790963a89fe8f

Iată și o lădiță pentru bijuterii realizată de un alt stockist Annie Sloan, din St Louis, Missouri. Doamna a aplicat Emperors Silk în interior și ca prim strat în exterior, după care a aplicat stratul final cu Olive.4da2299041487ce558716e825468f402

Piese de mobilă reînnoite de însuși Annie Sloan: o noptieră (Olive în exterior + Emile în interior) și o bibliotecă (primul strat Barcelona Orange, finisat cu Olive).

Olive2

Olive1

53a63703b5c99f0c5ba168e9266fc9ea

0fa4d2ca1f527cd2b362b6996b71c570

Am creat schema de mai jos pentru a vă ajuta la alegerea cobinațiilor de culori care au la bază Olive de Annie Sloan:

combinatii-de-culori-olive-de-annie-sloan-1

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line aici pe e-Boutique: rbdecor.ro.

Urmăriți pagina noastră de Facebook și înscrieți-vă în grupul pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Sursa fotografiilor: click pe fiecare în parte.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *