Încă din primăvară știam că am fost selecționată și că voi merge iar la Oxford, la Annie să învăț în cadrul Annie Sloan Mega Workshop 2017! A fost o bucurie și o onoare deosebită pentru mine și sunt recunoscătoare tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, în primul și în primul rând lui Annie Sloan ❤️

A fost o săptămână plină, cu 5 workshopuri fantastice, alături de alți 18 stockiști** (distribuitori/reprezentanți) Annie Sloan din lumea întreagă: Australia, Canada, Germania, Grecia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Ungaria și Statele Unite. A fost o experiență de neuitat pe care vreau s-o împărtășesc și cu voi, prin aceste 2-3 articole de pe blog.

Pentru azi v-am pregătit doar câteva imagini din cele 2 zile în care am învățat despre vopsirea materialelor textile, după care cu toții am vopsit câte un scaun vechi și l-am retapițat cu un material pregătit de noi. Sper din tot sufletul să putem include cât se poate de curând și aceste cursuri pe lista workshopurilor organizate de noi!

Am încercat mai multe tipuri de vopsire pe textile: am vopsit materialele simplu, prin înmuiere în apă colorată cu Chalk Paint, am pictat cu mâna liberă, am învățat să executăm și imprimeuri colorate cu tehnica shibori, am aplicat modele cu șabloane cu ștampile deja existente și am făcut cunoștință și cu metoda de realizare a unor ștampile prin linogravură, dar am realizat și tehnici mixte. Fiecare dintre noi am optat pentru stilul care ni s-a părut cel mai interesant, așa că rezultatul a fost diferit la fiecare cursant, dar toate au fost deosebite …. nici nu știu să vă spun care mi-a plăcut mai mult 🙂 

In ziua următoare am reînnoit câte un scaun vechi: l-am vopsit cu Annie Sloan Chalk Paint și l-am retapițat de la A la Z.

După cum vedeți pentru partea de lemn eu am ales culoarea Graphite sigilat cu Black Wax, iar pentru tapițerie un imprimeu pictat manual de mine în culorile Emperors Silk, Barcelona Orange și Aubusson Blue.

Va urma …..

 

**– în momentul de față există peste 1700 de stockiști Annie Sloan peste tot în lume, în 51 de țări.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *