Country Grey de Annie Sloan este o culoare neutră de gri spre bej, având  nuanță naturală de crem mătăsos. Așadar Country Grey este una din culorile pe care o putem utiliza cu succes ca fundal pentru alte culori de pe  paletarul Annie Sloan. În același timp, este o alegere clasică pentru mobila vopsită, așa cum putem vedea și pe acest dulap superb, reînnoit mai de mult de însăși Annie Sloan:

Pentru a evidenția onamentele Annie Sloan a fosit Old White, iar pentru sigilare Clear Wax și Dark Wax.

Un alt exemplu perfect pentru cele spuse la începutul articolului este și această comodă, realizată anul trecut de noi, aici la Rouge Boutique Decor:

 

După cum probabil ați observat deja, Country Grey a fost folosit ca un fel de fundal pentru culorile de pe sertare: Provence, Duck Egg Blue, Florence, Giverny, Greek Blue și Aubusson Blue. Finisarea am realizat-o cu Clear Wax și Black Wax pentru a-i conferi mobilei un look ”masculin”. Iar butoanele au fost vopsite cu Graphite.

Pentru a vă ajuta la alegerea combinațiilor de culori care folosesc Country Grey cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan, am creat schema de mai jos. Cu siguranță vă va fi de ajutor.

Și în cazul în care vă gândiți să deschideți culoarea Country Grey iată nuanțele pe care le-ați putea obține mixând cu Old White:

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Country Grey de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook, precum și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

.

Sursa fotografiilor: faceți click pe fiecare poză în parte.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *