Paloma de Annie Sloan este un gri spre lila, calm și liniștitor. Cu toate că este o culoare clasică, totuși o putem folosi pentru încăperi moderne ca și culoare neutră.

Poate doriți să aflați că Paloma a fost realizată de Annie prin mixarea a trei culori: mov, galben și alb. Astfel, acestea sunt în primul rând culorile pe care le recomandăm să le combinați cu Paloma. Adică diferitele nuanțe de galben de pe paletar, cum sunt: English Yellow, Arles, Old Ochre, Cream, Versailles, precum și culorile care au în componență mov: Emile, Henrietta, Antoinette și Old Violet.

V-am adus câteva exemple realizate de noi, în care am folosit Paloma plus una sau mai multe din culorile amintite anterior.

Paloma + Arles   + Old Violet (foarte puțin din Barcelona Orange și Old Wite) și Clear Wax pentru sigilare:

Paloma + Henrietta + Louis Blue și Clear Wax pentru sigilare:

Lambriu de brad reînnoit cu Paloma + Clear Wax (”îmbătrânit” puțin pe muchii) + șabloane Annie Soan:

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line aici pe e-Boutique: rbdecor.ro.

Pentru a vă ajuta la alegerea combinațiilor de culori care folosesc Paloma cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan am creat schema de mai jos . Folosiți-o cu încredere 😊

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru Paloma de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook,  și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

.

Sursa fotografiilor: Rouge Boutique Decor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *