Pure de Annie Sloan este un alb perfect. În comparație cu celelalte două nunațe de alb de pe paletarul lui Annie (Original și Old White), Pure este rece și curată. Astfel, o recomandăm în special la interioarele moderne și pentru situații în care doriți să evidențiați culorile din jur. Totodată este o culoare pe care să o folosiți când doriți să deschideți o altă culoare în așa fel ca să obțineți o nuanță mult mai luminoasă. Încercați Pure pentru mixări, veți rămâne plăcut surprinși!

Pentru a vă convinge de cele de mai sus, vă prezint reînnoirea bucătăriei lui Avery de la hollandavenuehome.com. Ea a utilizat în total 2 litri de Chalk Paint: 1 litru de Duck Egg Blue pentru partea inferioară și 1 litru de Pure pentru partea superioară a mobilei. Dar în timp ce din culoarea bleu au fost de ajuns 2 straturi, din Pure a avut nevoie de trei ca să acopere culoarea veche a mobilei. Avery a ales o tehnică simplă, modernă, cu aspect neted, pentru care a diluat puțin vopseaua cu apă (cca. 10-15%). După ce s-a uscat și ultimul strat de vopsea, la final a aplicat 2-3 straturi de Clear Wax (fiind vorba de mobilă de bucătărie care se va curăța frecvent, Annie Sloan recomandă 1-2 straturi de ceară în plus, pentru sigilare). Bineînțeles, fiind vorba de o mobilă veche de bucătărie, înainte de a începe să vopsească Avery a degrest-o foarte bine!

Tranformarea este spectaculoasă, nu-i așa?! Toată bucătăria este mult mai luminoasă acum și mai veselă, sunt convinsă că este foarte plăcut să-ți începi ziua aici!

Având datele, putem face un calcul 😉

Total: 334,5 lei pentru reînnoirea bucătăriei lui Avery.

Bineînțeles nu socotim timpul de lucru (aproximativ 1 săptămână) care a fost o plăcere, un fel de ”teambuilding” petrecut împreună cu soțul ei.

Materiale opționale: pensule pentru aplicarea vopselei (58 lei) și a cearei (147 lei) – acestea reprezintă o investiție pentru viitor deoarece se vor mai putea folosi de ele, chiar de multe ori.

…. și acum faceți comparația cu costurile care ar fi fost implicate în cazul în care ar fi ales schimbarea mobilei!

Dacă doriți să aflați și mai multe detalii despre această transformare click aici.

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line aici pe e-Boutique: rbdecor.ro.

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Pure de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook,  și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

.

Sursa fotografiilor: faceți click pe fiecare poză în parte.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *