Servicii DE consultanță

Consultanță specializată pentru reînnoirea și decorarea mobilierului și a pereților, cu vopselele Annie Sloan și materialele decorative IOD și Mint.

Caută inspirație pentru spațiul tău

cu Tünde Todor, Rouge Boutique Decor

Programarea se face telefonic, la numărul 0745 069 489,

sau prin mesaj la [email protected]

  • durata 1 oră

Preț: 150 lei

De ce Consultanță Personalizată?

Aveți nevoie de îndrumare și idei? Nu sunteți siguri că ați ales soluțiile și materialele potrivite? Doriți să vorbiți online cu cineva care lucrează cu aceste materiale de peste 8 ani și vă poate ajuta? Înscrieți-vă la o ședință de Consultanță Personalizată! Aceasta înseamnă o sesiune individuală online, de cca. 1 oră în care vom discuta despre proiectul vostru. Vă ajutăm să creați un plan de acțiune, vă oferim soluții, culori și materiale potrivite pentru proiectele viitoare, precum și feedback pentru cele pe care le-ați finisat deja. Răspundem la întrebări, identificăm posibile probleme și rezolvarea acestora.

Crearea și dezvoltarea unui concept de design unic pentru mobilierul și decorațiunile voastre bazat pe preferințele și stilul vostru personal.

Asistență în selectarea materialelor potrivite pentru proiectele voastre: vopsele, lacuri, ceruri și alte accesorii decorative.

Suport și sfaturi tehnice pe tot parcursul procesului de creație, inclusiv recomandări pentru instrumente și tehnici de lucru.

Programare Consultanță Online

Această consultanță este perfectă pentru proiectele în curs de desfășurare sau pentru cei care doresc să înceapă un nou proiect și au nevoie de îndrumare și sfaturi specializate. Programarea se face telefonic, la numărul 0745 069 489, sau prin mesaj la [email protected].

Consultanță Online

cu Tünde Todor, Rouge Boutique Decor

  • durata 1 oră

Preț: 150 lei

Atelierul Ideilor: Inspiră-te și Creează

Descoperă idei, sfaturi și proiecte interesante pentru mobilier și decorațiuni în atelierul nostru virtual de creație: Blogul nostru.


Înscrie-te la workshop

Vrei să participi la workshopurile noastre în persoană, în atelierul nostru?

Caută-l pe cel care ți se potrivește, citește detaliile și înscrie-te. Te așteptăm cu drag la noi! Citește mai multe