Despre IOD – Iron Orchid Designs

IODIron Orchid Designs s-a născut din ideile și experiențele a două surori, Josie și Sally din SUA, cu mult înainte ca lucrurile vintage și do-it-yourself să fi devenit trendy. Pasiunea lor de o viață s-a materializat într-un business sub brandul Iron Orchid Designs care întruchipează viziunea și pasiunea lor pentru frumusețea designului prin DIY. Fie că îți dorești o împrospătare de stil în viața ta sau cauți căi creative de a-ți transforma căminul, IOD te va ajuta să-ți exprimi ideile cu ajutorul produselor sale.

Numele Iron Orchid adică ”Orhidea de Fier” simbolizează esența femeii cu tărie de fier și delicatețea orhideei. IOD se adresează tuturor celor care vor să îmbrățișeze frumusețea și inspirația oferită de stilul vintage și vor să realizeze lucruri deosebite, ei înșiși.

Folosiți produsele IOD pentru decorarea mobilierului, pardoselilor, pereților, materialelor textile, sticlei, pentru realizarea bijuteriilor și decorarea prăjiturilor sau pentru alte proiecte mici și mari de decorațiuni.

Aveți magazin de decorațiuni? Sunteți interesat(ă) să organizați ateliere creative cu IOD? Doriți să reprezentați acest brand în zona în care activați? Scrieți-ne pe [email protected]!