Încarc Evenimente

« All Events

 • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: BAZĂ-1.1.– Vopsim împreună cu Annie Sloan Chalk Paint™ și decorăm cu șablon

19/03/2022 @ 10:00 - 13:30

- 357,00lei

Creați-vă propria tavă personalizată! La acest workshop introductiv veți exersa două tehnici de bază ale reînnoirii și antichizării mobilei, specifice Annie Sloan: metoda de aplicare modernă (netedă) și rustic-vintage. Vom lucra cu diferite tehnici de șablonare și cu două tipuri de ceară. Este un atelier interactiv la care vom lucra împreună, în paralel, de la început până la sfârșit. Cursul are loc online. Cu 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 70+287 = 357 lei (taxa de participare + materialele cu care vom lucra la atelier)

Lista materialelor incluse în kit:

 • – 1 tavă mare (43 x 32 cm) – 33 lei
 • – 120 ml x 3 culori Annie Sloan Chalk Paint – 3 x 44 lei
 • – 120 ml Clear Wax (ceară incoloră) – 44 lei
 • – 30 ml Dark Wax (ceară închisă) – 10 lei
 • – 1 șablon – 42 lei
 • – 1 pensulă mică plată – 16 lei
 • – 1 pensulă mică rotundă – 14,5 lei
 • – 1 rolă vopsit 6 cm – 12 lei
 • – 1 cutie specială (55x37x9 cm) – 5,5 lei
 • – instrucțiuni de utilizare, farfurioare, lingurițe de plastic, bandă mascare, burete, cârpe și hârtii abrazive – 10 lei

Total: 319 lei – 10% reducere = 287 lei

Atenție: kitul se poate achiziționa și separat (fără să participați la workshop)! Cick aici: Kit de vopsit tavă, cu șablon

Materialele menționate vi le trimitem prin curier rapid, cu aprox. o săptămână înainte de eveniment (veți fi anunțat prin telefon). Dacă doriți să primiți kitul mai repede, vă rugăm să ne anunțați. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să vă expediem kitul necesar pentru curs.

Cursul durează aproximativ 3,5 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de 6 ani și mai mult 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul, 2 boluri cu apă și 3 foi albe A4 🙂

Materialele menționate vi le trimitem prin curier rapid, cu aprox. o săptămână înainte de eveniment (veți fi anunțat prin telefon). Dacă doriți să primiți kitul mai repede, vă rugăm să ne anunțați. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea reînnoi 2 scaune, sau o măsuță, sau o noptieră.

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre  La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0747 490 749, sau trimiteți mesaj pe [email protected] sau [email protected] .

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
19/03/2022
Oră:
10:00 - 13:30
Cost:
357,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *