Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online internațional – The Big Paint

06/02/2021 @ 15:00 - 17:30

- 290,00lei

Workshop online – The Big Paint – este un eveniment internațional care ajunge la toți cei interesați prin rețeaua globală de magazine care distribuie brandul Annie Sloan. Va fi prima data când distribuitorii Annie Sloan de peste tot din lume, organizează același workshop în aceeași perioada (1-7 februarie 2021), ca parte a campaniei #cumpărălocal. La acest workshop introductiv veți face cunoștință cu două dintre tehnicile de bază ale reînnoirii mobilei, specifice Annie Sloan. Vom exersa metoda de aplicare netedă și texturată, folosirea șabloanelor și a cearei. Cursul are loc online. Cu 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț: 290 lei.

Durată: aproximativ 2,5 ore, cu o pauză de 10 minute.

Kit-ul pentru workhop a fost gândit și realizat de însăși Annie Sloan, și conține următoarele:

  • 3 x 120ml culori Annie Sloan Chalk Paint®
  • 1 x 120ml ceară transparentă Clear Chalk Paint® Wax
  • 1 x pensulă plată mică Annie Sloan
  • 1 x șablon creat exclusiv pentru acest workshop
  • o tavă din lemn care provine din călătoria lui Annie în India de la începutul anului

Vă mai trimitem: burete, rolă pentru șablonare, cârpe, șervețele umede.

Materialele sus menționate le veți primi prin curier rapid, cu 1-2 săptămâni înainte de eveniment. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să vă pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Având o experiență de aproape 5 ani și mai mult de 1000 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul și 2 boluri cu apă. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea reînnoi 2-3 scaune sau o măsuță sau 1-2 noptiere.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Peste tot în lume aceste cursuri pot fi predate doar de către stockiștii autorizați Annie Sloan. Informațiile prezentate le-am adus direct din Oxford, de la Doamna Annie Sloan. De-a lungul atelierului veți învăța tot ce trebuie să știți despre vopselele Chalk Paint®, și vă arătăm pas cu pas cum să vopsiți. Și vă răspundem la întrebari 🙂

Invitati-vă și prietenii! Participați împreună la acest eveniment internațional, la care veți însuși abilități noi și relaxante în domeniul vopsirii și reinventării mobilei.

Pentru alte detalii vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe [email protected].

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-6 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
06/02/2021
Oră:
15:00 - 17:30
Cost:
290,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *