Antibes Green este un verde cald și sclipitor. La realizarea lui, Annie Sloan s-a inspirat din culorile de pe tablourile unor pictori faimoși ca Picasso, Matisse, Renoire si multi alții care au lucrat și au trăit pe Cote d’Azur, în orășelul Antibes, pe la sfârșitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX. Lumina fantastică de pe malul Metideranei a făcut ca culorile și nuanțele să străclucească pe aceste picturi.

Antibes Green de Annie Sloan se potrivește perfect stilului rustic, în special dacă este finisat cu Dark Wax sau Black Wax (ceară închisă sau neagră). Însă arată foarte bine și pe piese neoclasice sau chiar moderne sau în stil industrial.

Această sufagerie a fost regândită prin gama de culori existente pe paletarele Annie Sloan. Pereții au fost vopsiți cu vopsea de perete Annie Sloan, culoarea Duck Egg Blue, mobila cu diferite culori de Chalk Paint®, iar draperia și pernuțele decor au fost realizate din gama de textile Annie Sloan. Combinația aceasta de culori se leagă prin focusarea pe nuanțele de verde și albastru, precum și prin completarea lor cu petele de culoare roz și lila. O lucrare semnată de Annie Sloan!

Annie Sloan painted dining room

Masă veche de sufragerie revopsită cu Antibes Green, finisată cu Clear Wax și Black Wax, iar pe blat s-a aplicat un white-wash cu Old White, finisat cu Clear Wax.

Antibes Green, Black Wax, White wash, Fabric Collection

Astfel, pentru a vă ușura alegerea culorilor cu care ați putea combina Antibes Green, am creat schema de mai jos:

combinatii-de-culori-cu-antibes-green-de-as

 

Pe următoarele piese recunoaștem Antibes Green, English Yellow, Barcelona Orange, Annie Sloan vopsea pereți Graphite, precum și câteva din textilele lui Annie. Pe deasupra în următorul filmuleț o puteți vedea pe Annie Sloan care ne prezintă modul de lucru cu ceara neagră (Black Wax) pentru a crea un look industrial.

653abbde2e36dc62e71cd42d66842f82

.

Am lăsat la sfârșit propriul meu exemplu pentru Antibes Green, terminat nu de mult. Este o băncuță vopsită texturat, în stil rustic pe care am decorat-o cu șablonul Freya de Annie Sloan. Este de fapt prima mea încercare cu tehnica 3D. La final am sigilat toată suprafața cu Clear Wax și Dark Wax.

Băncuța este expusă în magazinul nostru!

Antibes Green, Dark Wax, Freya stencil

Antibes Green, Dark Wax, Freya Stencil

Antibes Green, Dark Wax, Freya Stencil

Antibees Green, Fark Wax, Freya Stencil

În cazul în care vă gândiți să mixați Antibes Green cu alte culori, iată două exemple: primul cu Old White, al doilea cu English Yellow.
47d1a93225aabf59a32d26fb22d3c566

via GIPHY

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Antibes Green de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook, precum și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Sursa fotografiilor: faceți click pe fiecare poză în parte.

TT

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *