Paris Grey de Annie Sloan este un gri cât se poate de neutru care oferă un suport grozav oricărei alte culori, evidențiind nuanța acesteia. Cu toate acestea Paris Grey se poate folosi și ca atare, fiind curat, simplu și totuși elegant. Astfel acest gri este potrivit pentru orice stil (de la vintage la modern, de la rustic sau clasic până la cel industrial) și pentru oricare dintre încăperile unei locuințe sau instituții. Pentru un plus de patină finisați-o cu Black Wax sau Dark Wax (ceară neagră sau închisă).

Temperamentul ne poate orienta și facilita alegerea celei mai potrivite scheme cromatice. Am creat schema de mai jos pentru a vă ușura alegerea culorilor care vi s-ar potrivi cel mai bine de pe paletarul Annie Sloan, în combinație cu Paris Grey:

combinatii-de-culori-paris-grey-de-annie-sloan

Pentru început vă prezint două dintre măsuțele noastre reînnoite cu Paris Grey și Old White, finisate cu Clear Wax, precum și Black Wax. Modul de lucru pentru antichizarea măsuțelor a fost asemănător, în afară de faptul că la cea din stânga s-a folosit și Lac de crăpare Annie Sloan. Dacă doriți să aflați detaliile reînnoirii, instrucțiunile pot fi găsite în articolul: Antichizarea unei măsuțe în 8 pași.

paris-grey-pure-old whitte 1

Renovarea bucătăriei consumă mult timp și de obicei este incredibil de scumpă. Există însă o modalitate mai accesibilă și distractivă de a aduce un aer nou bucătăriei noastre: reîmprospătarea. Și se rezolvă cu Annie Sloan Chalk Paint® 
Fotograful Paul Massey a folosit aceste vopsele pentru a crea un look rece industrial în bucătăria lui din Londra. El a folosit culorile Paris Grey și Old White și le-a asociat cu câteva elemente industriale cum ar fi faianța tip metrou sau lămpile.
Ce părere aveți?

Paris Grey, Old White

Amanda și Jason și-au reinventat locuința de curând. Au făcut mai multe transformări spectaculoase și pentru reînnoirea mobilei, inclusiv a pianinei, au ales Annie Sloan Chalk Paint, culorile Paris Grey și Provence:

Paris Grey, Provence

Paris Grey, Provence

Secreterul următor a fost transformat de cei de la Magpie Skipton, stockist Annie Sloan din Marea Britanie. Ei au folosit Paris Grey (pe care au sigilat-o cu Clear și Black Wax) și șabloanele Leavs și Freya, suprapuse aleatoriu. Îmi place farte mult schema monocromatică obținută cu Graphite, Old White peste Paris Grey și Old Violet în interior. Superb!

Paris Grey

Și ca să vă arăt cât de potrivit este Paris Grey de Annie Sloan chiar și pentru camerele de copii, închei cu următoarele exemple minunate.

Paris Grey, Old White, Antoinette și Scandinavian Pink, plus ClearWax:Paris Grey, Antoinette, Old White, Scandinavian Pink

Paris Grey, Old White, English Yellow, plus Clear Wax pentru sigilare:10013365_10154987246245305_7647965508246487148_o

10881519_10154987246295305_2593141661842513132_n

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Paris Grey de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook, precum și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Sursa fotografiilor: faceți click pe fiecare poză în parte.

TT

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *