Au sosit noile culori de la Annie Sloan, normal că le-am încercat. Am început cu o culoare din gama Satin Paint: Cambrian Blue și v-am arătat-o înt-un filmuleț de pe pagina noastră de Facebook, click aici. Apoi a venit rândul verdelui Coolabah Green, din gama Chalk Paint. Și acum vreau să vă arăt aici tot procesul unei revopsiri, pas cu pas, cu fotografii …plus două filmulețe 🙂

Poate vă mai aduceți aminte de această comodă din atelierul nostru, cu sertarele vopsite în culoarea Lem Lem. Această culoare nu se mai fabrică, așa că am decis că sertarele trebuie să se transforme în Coolabah Green 🙂

Primul pas a fost să curăț bine suprafața cu spuma de curățat Multiclean Tec7. Pasul 2: după ce am amestecat bine vopseaua, am pus o cantitate mică într-o caserolă și am diluat-o cu aproximativ 10% apă. Apoi am amestecat vopseaua cu apa, până ce s-a omogenizat complet… și am început să vopsesc. Am folosit o pensulă specială pentru suprafețe netede Paletina Florentina, cu care am aplicat vopseaua în lungul sertarului, fin, cu pensula culcată, fără s-o apăs. Filmulețul despre acest proces îl puteți vedea pe canalul nostru Youtube (mai jos 😉 )

După ce s-a uscat primul strat am dat încă unul, cu vopseaua diluată cu puțin mai multă apă (aprox 20%) de această dată. În final, după aprox 24 ore, am sigilat vopseaua cu două straturi de lac mat Cedria Sol lasur.

În timp ce am așteptat ca straturile de vopsea să se usuce, bineînțeles că nu am stat degeaba…. am revopsit și butonul sertarului. Ca și la vopsirea precedentă cu Lem Lem, pentru decorarea butonului am folosit o ștampiluță IOD. De data aceasta am ales un model din noul set de ștampile Antiquities . Pentru ștampilare am folosit cerneală neagră IOD și aplicatorul Flexi Stamper. Modul de lucru îl puteți urmări în filmulețul nostru de pe Youtube:

Nu am terminat încă toate sertarele, m-am grăbit să scriu repede acest articol și să vă arăt și vouă cât de frumoasă e noua culoare și ce ușor se lucrează cu ea!

Așadar, nu stați prea mult pre gânduri, hai la vopsit și decorat mobilă 🙂 Happy Painting tuturor!

Toată gama de produse Annie SloanSaltwash, Mint și IOD – Iron Orchid Designs sunt disponibile la noi în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici în webshop: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare despre materiale și tehnici de aplicare, vă invităm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre reînnoirea și decorarea mobilei și antichizarea pereților.

Urmăriți-ne pe FacebookInstagramPinterest, înscrieți-vă în grupul nostru Fb: Annie Sloan + IOD + Mint la Rouge Boutique Decor și abonați-vă la canalul nostru Youtube. Mulțumim!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *