Fiecare dintre noi este diferit și unic. De ce nu ar fi unică și locuința noastră? Și de ce nu, dacă se poate să reflecte și extravaganța personalității noastră 🙂 Sunteți de acord?

Dacă da, haideți să vedeți cum puteți avea și voi o piesă de mobilă ieșită din comun! Annie Sloan Chalk Paint

Cel mai simplu este cu Annie Sloan Chalk Paint. Pentru că această vopsea este exact pentru așa ceva! Nu e nevoie de șlefuire, grunduire sau decapare, doar de puțină vopsea și de cunoașterea tehnicii.

Această comodă mică a fost transformată de colega mea Beatrice, LIVE, la Târgul de Meșteuguri din Piața Sfatului Brașov, la care am participat în septembrie. După cum vedeți și voi, schimbarea este spectaculoasă. În doar 3 zile s-a și vândut 🙂

Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint

Materialele și tehnica folosită

Betty a ales culorile Emperors Silk, Graphite, Arles și Old Ochre de pe paletarul Annie Sloan, iar pentru sigilare și patină Clear Wax plus Black Wax. Tehnica cu care a obținut aspectul acesta ombre se numește blending, adică amestecarea mai multor culori … dar nu în cutia de vopsea, ci direct pe suprafața mobilei. Este o tehnică puțin mai complicată decât altele, trebuie să ai cunoștiințe de bază despre AS Chalk Paint și să exersezi, dar așa cum vedeți și voi, rezultatul este WOW 😮 🙂

De fapt blendingul este una dintre tehnicile despre care învățați la workshopurile nostre. Mai precis la cel pe care l-am denumit: BAZĂ-2 Tehnici de aplicare Annie Sloan Chalk Paint™  Dacă vă place și doriți să învățați și voi cum să obțineți acest efect (și altele!)  pe mobilă este simlplu, înscrieți-vă la workshop 🙂 .

Iată aici filmul nostru realizat la târg:

Toată gama de produse Annie Sloan sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici pe e-Boutique: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre reînnoirea mobilei cu Annie Sloan Chalk Paint. 

Annie Sloa Chalk Paint Romania

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *