French Linen este un gri neutru (spre maro-khaki) care și-a primit numele după culoarea naturală a pânzei de in. Culoarea French Linen se potrivește perfect cu nunațele de aur, dar merită să încercați și alte combinații îndrăznețe cu culori intense și luminoase de pe paletarul Annie Sloan, cum sunt Antibes Green, Barcelona Orange, Florence, Napoleonic Blue și nuanța ciclam obținută prin mixarea culorilor Brugundy și Pure. Iată de exemplu dulăpiorul realizat recent de însăși Annie Sloan și finisat cu Clear Wax:

Din propria mea experiență vă pot arăta următoarele trei piese de mobilă reinnoite cu French Linen. Prima este canapeaua noastră de piele pe care vopseaua originală s-a deteriorat în așa fel încât după 10-11 ani de folosire ne-am gândit deja foarte serios să renunțăm la ea. Pur și simplu ne lipeam de canapea dacă ne așezam…. era tare neplăcut  . Și atunci mi-a venit ideea cu Annie Sloan Chalk Paint! După ce am petrecut ceva timp căutând pe net am cerut părerea și al altor stockiști mai vechi Annie Sloan, și mi-am zis că trebuie să încerc să mai dau o șansă canapelei  . Și iată că a meritat! Au trecut deja 8 luni de când am revopsit-o și suntem foarte mulțumiți. … dacă doriți, voi reveni cu detalii înr-un alt articol despre reînnoirea canapelei de piele.

Următoarea măsuță consolă, precum și rama de oglindă au fost reînnoite la cerere. Ca și în cazul canapelei, am folosit French Linen în combinație cu Honfleur, dar pentru sigilare am aplicat ceară închisă (Dark Wax) peste ceara incoloră (Clear Wax).

Pentru a vă ușura alegerea combinațiilor de culori care folosesc French Linen cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan, am creat schema de mai jos. Folosiți-o cu încredere 

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea nuanței French Linen de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Facebook și înscrieți-vă în grupul pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Sursa fotografiilor: click pe fiecare în parte.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *