Culoarea Greek Blue de Annie Sloan ne duce cu gândul spre coasta Mediteranei, unde o regăsim pe uși, pe obloane, dar și pe mobilier, de multe ori cu aspect puțin mai stins. Totodată, dacă o închidem cu ceară neagră, devine o culoare care funcționează foarte bine și în interiorelele neoclasice.

Noi am ales să folosim culoarea Greek Blue în stil costal, cu aspect de mozaic marocan – și nu ne pare rău 😉 !

Iată o comodă reinventată la Rouge Boutique Decor, de colegele mele Anna și Beatrice, și pașii care au fost urmați de ele:

După cum vedeți este vorba despre o comodă cu 5 sertare (și 15 butoane), lăcuită din fabrică, dar acum vopsită în culoarea Greek Blue și Old White, și sigilată simplu cu Clear Wax. Modelul aplicat ici-colo pe sertare și pe butoane a fost ales de pe standul nostru cu șervețele, pe care l-am tot visat să îl folosim undeva … și în sfârșit s-a ivit ocazia! Bineînțeles, pentru tehnica decoupage am utilizat soluția oferită de Sistemul decorativ Annie Sloan: Image medium.

Deocamdată comoda se mai poate viziona în magazin, vă invităm cu drag la noi 🙂

Am creat schema de mai jos pentru a vă ajuta la alegerea combinațiilor de culori care folosesc Greek Blue cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan, concentrându-mă pe sitlul costal. Folosiți-o cu încredere 😊

Și în cazul în care vă gândiți să deschideți culoarea Greek Blue iată nuanțele pe care le-ați putea obține mixând-o cu Old White:

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Greek Blue de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line pe e-Boutique: rbdecor.ro.

.

Sursa fotografiilor: Rouge Boutique Decor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *