Primer Red de Annie Sloan este o culoare de roșu închis, pe care o întâlnim practic în fiecare cultură peste tot în lume, de la palatele venețiene până la templele din Vietnam. Având culoarea asemănătoare oxidului roșu de fier pe care o cunoaștem cu toții, Primer Red se poate folosi atât pe piese de mobilă în stil rustic cât și pe piese cu decorațiuni aurite, și chiar și pe cele moderne.

Iată transformarea realizată de echipa Reloved Rubbish, stockist Annie Sloan Chalk Paint. După cum vedeți, este vorba de o mobilă simplă de bucătărie, fără ornamente, pe care au ales un finisaj modern, neted. După o degresare serioasă au aplicat două straturi de Primer Red, puțin diluată cu apă (aprox. 10-15%), pentru a obiține acest aspect fin, fără textură, pe care le-au sigilat cu Clear Wax de Annie Sloan. În cazul zonelor cu trafic, cum sunt și ușițele de la mobila de bucătărie, pentru protecție suplimentară vă recomandăm două straturi de ceară incoloră (aplicate unul peste altul la interval de o zi sau două). Iar la final, dacă se dorește se poate lustrui cu cârpă curată care nu lasă scame.

Pe filmulețul următor o puteți vedea pe Annie Sloan însăși, aplicând Primer Red iar apoi Napoleonic Blue pe un dulap rustic. Urmăriți-o ce simplu și ușor vopsește:

Am creat schema de mai jos pentru a vă ajuta la alegerea combinațiilor de culori care folosesc Primer Red cu alte nuanțe de pe paletarul Annie Sloan. Folosiți-o cu încredere 😊

Și în cazul în care vă gândiți să deschideți culoarea Primer Red iată nuanțele pe care le-ați putea obține mixând-o cu Old White:

În zilele următoare vă vom aduce și alte exemple pentru folosirea și combinarea culorii Primer Red de Annie Sloan. Urmăriți pagina noastră de Pinterest și Facebook,  și înscrieți-vă în grupul FB pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

.

Sursa fotografiilor: faceți click pe fiecare poză în parte.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *