Scandinavian Pink „este o culoare roz, dar nu roz” a declarat Annie Sloan. Da, Scandinavian Pink este de fapt un roz-cărămiziu, o culoare caldă de pământ, … sau culoarea unui apus de soare delicat, natural și moale, și totuși sofisticat.

Scandinavian Pink de Annie Sloan a fost inspirat de culorile tradiționale de pe mobila veche suedeză. Le puteți folosi în combinație cu nuanțele neutre palide cum ar fi Old Ocru, Cream, Country Grey, Chateau Grey sau Duck Egg Blue. De asemenea, funcționează foarte frumos pentru interiorul dulapurilor și seratarelor, ca o completare pentru culorile puternice cum sunt: Aubusson, Napoleonic Blue, Graphite sau Olive.

Pentru a veni în ajutorul celor care caută soluții pentru combinarea culorii Scandinavian Pink de Annie Sloan, am creat schema de mai jos:

Combinații de culori Scandinavian Pink de AS

Iată un exemplu convingător: un secrétaire suedez din secolul al XIX-lea.

19c Swedish secretarycropped2

La realizarea comodei de mai jos și noi am folosit Scandinavian Pink în interior, iar pentru exterior am ales Olive, plus șablonul Poppy Pod de Annie Sloan. Finisată cu Clear Wax.

Olive, Scandinavian Pink

Tot în acest stil rustic am finisat scaunul de mai jos, dar la final am folosit tehnica white wash: Scandinavian Pink

Dacă v-ar place un look mai modern, iată și o comodă din mijlocul secolului trecut, reînnoită cu Scandinavian Pink, plus Paris Grey, și finisată cu Clear Wax.f8cd280a3bf2687adbf1fca6e24b8a55

Fiind vorba de o nuanță de roz, în final vă propun un finisaj feminin și vesel, o noptieră reînnoită de însăși Annie Sloan:

scandinavian pink-1

Pentru a obține diferite tonuri mai deschise de Scandinavian Pink cea mai simplă soluție de mixare este să o amestecați cu Old White. Iată și exemplele de mai jos:

85e63fc18798ad4669dc1cc00e15f6dc

Pentru o mixare ”mai blândă” cu rezultate mai calde, vă propun: Scandinavian Pink + Cream. Sau încercați aceste două culori una peste alta, și puțin îmbătrânit la final! Ce ziceți?

772e07da6a8db21c17f13004955e5209

Toate materialele folosite sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, N.Bălcescu 62 (etaj 3, magazin Star), precum și on-line aici pe e-Boutique: rbdecor.ro.

Urmăriți pagina noastră de Facebook și înscrieți-vă în grupul pe care l-am creat special: Annie Sloan la Rouge Boutique Decor.

Sursa fotografiilor: click pe fiecare în parte.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *