Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Decorare de Crăciun (cu mulaje, transferuri, ștampile și Paint Inlays) – 2 zile

04/11/2022 @ 16:00 - 05/11/2022 @ 14:00

- 300,00lei

Este un workshop special de Sărbători, la care vom lucra cu vopsele Annie Sloan, foiță de aur și cu materialele decorative IOD (Iron Orchid Designs): mulaje, transferuri, ștampile și Paint Inlays. Vom crea 3-4 obiecte diferite și 2 sacoșe de cadou, toate cu specific de Crăciun, pe care să le păstrați pentru decorarea locuinței voastre sau să le oferiți cadou pentru cei dragi. Bineînțeles toate tehnicile și trucurile învățate la acest atelier, le veți putea folosi și pe proiectele voastre de transformare a mobilei. Cursul durează aproximativ 8 ore, împărțite pe două zile consecutive. În prima zi (vineri) ne vom întâlni între orele 16-20, iar sâmbătă între 10-14.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 20% reducere pentru toate materialele IOD  (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 350 lei – 50 lei, CADOU din partea noastră = 300 lei

Având o experiență de peste 6 ani și mai mult 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de noi, Rouge Boutique Decor. Atenție: workshopul este practic, nu veți avea timp să vă scrieți notițe. Veți primi instrucțiuni de folosire scrise, dar la cerere vă trimitem cu drag și linkuri către articolele și filmulețele noastre detaliate despre materialele cu care lucrăm.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe această pagină! La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 2-3 zile), cu ”card bancar” sau prin ”transfer bancar”. În cazul în care alegeți plata cu cardul, atunci veți achita toată suma în avans. Pentru cei care doresc să aleagă a treia variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 4-6 persoane. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 72 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 72 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează (online sau în persoană). Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Începe:
04/11/2022 @ 16:00
Se termină:
05/11/2022 @ 14:00
Cost:
300,00lei
Etichete Eveniment:
, ,

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Hartă Google
Telefon
0745 069 489
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *