Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Tehnici de antichizare pereți + decorare cu șabloane 3D și ștampile

februarie 9 @ 16:00 - 20:00

- 280,00lei

La acest workshop veți face cunoștință cu tehnicile de bază ale antichizării pereților, în mai multe straturi, mai multe culori, plus efect auriu. Vom lucra cu glet, gletieră, vopsele de perete Annie Sloan, Saltwash, șabloane 3D și ștampile IOD, PLUS tapet.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 280 lei.

Cursul durează aproximativ 4 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de 7 ani și mai mult 1.500 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a vă transforma pereții. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul.

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) și pereți transformați de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™, respectiv Wall Paint. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro, sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5 (zona Spital Județean).

Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe această pagină! La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 2-3 zile și achitați avansul), cu ”card bancar” sau prin ”transfer bancar”. În cazul în care alegeți plata cu cardul, atunci veți achita toată suma în avans. Pentru cei care doresc să aleagă a treia variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 72 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 72 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează (online sau în persoană). Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici (minim 4, maxim 6 persoane). Numărul locurilor fiind limitat, grăbiți-vă să vă înscrieți din timp.

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
februarie 9
Oră:
16:00 - 20:00
Cost:
280,00lei

Loc de desfășurare

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
Telefon:
0745 069 489

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *