Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Weekend Creativ: curs complet de la începători la avansați – în 3 zile

februarie 29 @ 15:00 - martie 2 @ 14:30

- 990,00lei

Am creat un curs complet despre reînnoirea și decorarea mobilei pentru toți cei care doresc să învețe într-un singur weekend, cât mai multe tehnici de aplicare cu vopselele Annie Sloan, trucuri de ceruire, lăcuire și aurire, modul de lucru cu Saltwash, cu șabloane, ștampile, mulaje, transferuri și imprimeuri Paint Inlays. Vor fi 3 zile pline la sfârșitul cărora veți avea posibilitatea să participați și la o consultare individuală (tet-a-tet), de cca 50 de minute, cu privire la alegerea culorilor și a vopselelor potrivite pentru piesele voastre de mobilier și/sau pentru pereții voștri. Iar dacă doriți, vă putem organiza și o altă consultare profesională, tot de cca 50 minute, despre renovările în general din casă și rezolvarea unor probleme speciale. Consultările, plus un mic pachet cu materiale, vor fi cadou din partea noastră!

Vă oferim 4 workshopuri la preț de 3 + cadouri + consultanță, prețul real este 1500 lei.

Preț curs Weekend Creativ: 990 lei

Atenție: toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin și din webshop (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Program:

  • joi: 15 – 20 – bazele reînnoirii mobilei cu vopselele Annie Sloan, șablonare, Saltwash și patină cu diferite ceruri
  • vineri: 10 – 18 – tehnici artistice cu Annie Sloan Chalk Paint, șablonare 3D, decorare cu mulaje, ștampile și Paint Inlays
  • sâmbătă: 9 – 14 – decorare cu transferuri, aurire, plus finisarea lucrărilor
  • sâmbătă: 16 – 19 (sau duminică: 9 – 12) – consultare individuală de cca 50 minute (pe bază de programare). Pentru cei care nu pot rămâne, vom programa o întâlnire pe WhatsApp sau în magazin, pentru o altă dată (în cel mult o lună).

Cele incluse în preț:

  • toate materialele folosite în cele 3 zile
  • consumația din pauze și prânzul de vineri
  • consultările individuale de cca 50 minute
  • un mic pachet cadou (1 vopsea, 1 ceară, 1 pensulă, câte 1 bucată de transfer și de Paint Inlays, 2 paletare de culori și instrucțiuni de folosire)

Nu este inclusă în preț: cazarea. Pentru cei care nu sunt din Brașov sau din zonă, vă putem propune câteva soluții de cazare, foarte aproape de atelierul nostru (chiar pe strada noastră):

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Vă puteți înregistra la workshop și online, aici pe această pagină! La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 3-4 zile și achitați avansul), cu ”card bancar” sau prin ”transfer bancar”. În cazul în care alegeți plata cu cardul, atunci veți achita toată suma în avans. Pentru cei care doresc să aleagă a treia variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.

Contramandarea workshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 96 ore (4 zile) înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 96 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează (online sau în persoană). Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici (minim 4, maxim 6 persoane). Numărul locurilor fiind limitat, grăbiți-vă să vă înscrieți din timp.

Aveți întrebări?

Scrieți-ne pe [email protected] sau sunați la 0745 069 489 sau vizitați-ne în atelier, adresa: Brașov, Sfinții Arhangheli 5.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detalii

Începe:
februarie 29 @ 15:00
Se termină:
martie 2 @ 14:30
Cost:
990,00lei
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *