Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: Bazele decorării cu mulaje și transferuri IOD – Curs de 2 zile

25/02/2022 @ 17:00 - 26/02/2022 @ 13:30

- RON525

Creați-vă propria tavă personalizată! Este un workshop introductiv la care veți face cunoștință cu minunatele mulaje și transferuri IOD. În timp ce vom decora o tavă, vom învăța cum se lucrează cu aceste matrițe din silicon, precum și cu transferurile. Iar în plus vom exersa vopsirea vintage cu Chalk Paint, plus folosirea cerurilor și al lacului. Bineînțeles toate tehnicile și trucurile învățate la acest atelier, le veți putea folosi și pe proiectele voastre de decorare a mobilei. Cursul durează aproximativ 5 ore, împărțite pe două zile consecutive. În prima zi (vineri) ne vom întâlni între orele 17-19, iar sâmbătă între 10-13. Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun, precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 80+445 = 525 lei (participare + materiale), din care se va scade valoare materialelor pe care le aveți (adică au fost deja achiziționate pentru alte proiecte). Astfel, prețul exact al cursului se va stabili prin telefon, cu fiecare participant în parte. Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier când preluați coletul cu kitul.

Prețul total cuprinde următoarele: 1 tavă, 1 mulaj IOD (Trimmings 3 sau Classic Elements), 1 pastă Air Dry Clay, 1 coală A3 cu transfer IOD (English Toile sau Wall Flowers), 250 ml lac Sol Lasur, 1 adeziv Neofix Express, 1 set spatule Japoneze din plastic, 120 ml vopsea Annie Sloan Chalk Paint (culoare la alegere), 4 tipuri de pensule, 20 ml amidon de porumb, 2 x 30 ml ceruri Annie Sloan, 10 gr pudră aurie, 1 aplicator pentru transfer, burete, farfurie și linguriță de plastic, spatulă adeziv, cârpe și batiste umede. Valoare totală: 445 lei. La acest preț se adaugă 80 lei/persoană, taxă de participare. Materialele menționate vi le trimitem prin curier rapid, cu aprox. o săptămână înainte de eveniment (veți fi anunțat prin telefon). Dacă doriți să primiți kitul mai repede, vă rugăm să ne anunțați. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Având o experiență de 6 ani și mai mult 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul, un bol cu apă, un cuțit și o foarfecă. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea decora mai departe și alte obiecte 🙂

Pe site găsiți căteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) decorate de noi. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 4-5 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Începe:
25/02/2022 @ 17:00
Se termină:
26/02/2022 @ 13:30
Cost:
RON525

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online