Încarc Evenimente

« All Events

Workshop online: Pregătim un cadou de Crăciun decorat cu hârtie de decoupage Mint

decembrie 11 @ 16:00 - 19:00

- RON380

Este un workshop creativ și colorat pentru o sâmbătăt după-amiază relaxantă. Vom lucra cu tehnici folosite pentru decorarea mobilei (și nu numai): decoupage și blending. La finalul workshopului veți avea propria tavă, decorată cu o imagine Mint (cu specific de Crăciun sau cu trandafiri) și pictată cu Annie Sloan Chalk Paint. Cursul durează aproximativ 3 ore. Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun, precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice, și în primul rând celor care au lucrat deja cu Annie Sloan Chalk Paint.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 60+320 = 380 lei (participare + materiale), din care se va scade valoare materialelor pe care le aveți (dacă au fost deja achiziționate pentru alte proiecte). Astfel, prețul exact al cursului se va stabili prin telefon, cu fiecare participant în parte. Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier când preluați coletul cu kitul.

Prețul total cuprinde următoarele: 1 tavă, 1 coală A4 hârtie de decoupage Mint, 3 x 120 ml Annie Sloan Chalk Paint, 1 adeziv Image Medium, 3 pensule, 1 lac spray Sintetic MTN, 250 ml lac Sol Lasur, hârtie abrazivă, farfurie și linguriță de plastic, cârpă și batiste umede. Valoare totală: 320 lei. La acest preț se adaugă 60 lei/persoană, taxă de participare. Materialele menționate le veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Având o experiență de peste 5 ani și mai mult 1200 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul și o foarfecă, și să vopsiți fundul interior al tăviței cu un strat de alb, plus exteriorul în totalitate (în culoarea dorită). Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea decora mai departe și alte obiecte 🙂

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne trimiteți mesaj pe rbdecor@decorator.com.ro sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf. Arhangheli 5 (zona Traian-Calea București). Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe site!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tichet Workshop
380,00 lei
1 available

Detalii

Dată:
decembrie 11
Oră:
16:00 - 19:00
Cost:
RON380

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon:
+0745 069 489
Email:
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online