Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: Pregătim un cadou de Crăciun decorat cu transfer IOD

04/12/2021 @ 16:00 - 18:00

- 238,00lei

Este un workshop creativ și colorat pentru o sâmbătă după-amiază relaxantă. Vom lucra cu materiale folosite pentru decorarea mobilei (și nu numai): transfer IOD, lac și ceară metalizată. La finalul workshopului veți avea propria tavă, decorată cu transfer IOD. Cursul durează aproximativ 2 ore. Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun, precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice, și în primul rând celor care au lucrat deja cu Annie Sloan Chalk Paint.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 50+188 = 238 lei (participare + materiale), din care se va scade valoare materialelor pe care le aveți (dacă au fost deja achiziționate pentru alte proiecte). Astfel, prețul exact al cursului se va stabili prin telefon, cu fiecare participant în parte. Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier când preluați coletul cu kitul.

Prețul total cuprinde următoarele: 1 tavă, 1 coală A3 transfer IOD, 120 ml Annie Sloan Chalk Paint (la alegere), 2 pensule, 250 ml lac Sol Lasur, ceară metalizată cupru, hârtie abrazivă, farfurie și linguriță de plastic, cârpă și batiste umede. Valoare totală: 188 lei. La acest preț se adaugă 50 lei/persoană, taxă de participare. Materialele menționate le veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Având o experiență de peste 5 ani și mai mult 1200 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul și o foarfecă, și să vopsiți toată tăvița cu doua straturi de vopsea. Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea decora mai departe și alte obiecte 🙂

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne trimiteți mesaj pe [email protected] sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf. Arhangheli 5 (zona Traian-Calea București). Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe site!

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
04/12/2021
Oră:
16:00 - 18:00
Cost:
238,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *