Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: Vopsim împreună și decorăm cu IOD Paint Inlay

13/01/2022 @ 16:30 - 19:30

- 215,00lei

La acest workshop veți face cunoștință cu decorarea ”Paint Inlay”.  Vom vopsi împreună o piesă mică (de exemplu un scăunel, sau o tavă, sau o cutie, sau 2-3 cutii micuțe) și o vom decora cu IOD Paint Inlay. Vom lucra cu Annie Sloan Chalk Paint și ceară incoloră. V-am pregătit un atelier interactiv la care vom lucra împreună, în paralel, de la început până la sfârșit. Cursul are loc online, pe Zoom. Cu 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 60+240=300 lei (taxa de participare + materialele cu care vom lucra la atelier)

Lista materialelor incluse în kit:

  • – 2 foi IOD Paint Inlay (A3), la alegere – 2 x 38 lei
  • – 1 culoare Annie Sloan Chalk Paint (120 ml), la alegere – 35 lei
  • – 1 Clear Wax (ceară incoloră) (120 ml) – 35 lei
  • – 1 pensulă mică plată – 14,5 lei
  • – instrucțiuni de utilizare, farfurioare și lingurițe de plastic, burete, cârpe și hârtii abrazive = 11,5 lei

Total: 172 lei – 10% reducere = 155 lei La această valoare se adaugă 60 lei, taxa de participare la workshop.

Preț final: 215 lei.

Dacă nu aveți pe ce lucra, vă putem oferi o tavă mare (43 x 32 cm). Preț: 28,7 lei.

Materialele menționate le veți primi prin curier rapid. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să vă expediem kitul necesar pentru curs.

Cursul durează aproximativ 3 ore, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de 6 ani și mai mult 1200 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a reînnoi și a decora propriul mobilier. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu obiectul pe care doriți să lucrați, un aparat de uscat părul, o foarfecă și 2 boluri cu apă și o sticluță cu pulverizator (curată!), cum este cea din poza de mai jos:

Vă rugăm ca obiectul ales să nu depășească mărimea unui scăunel (exemple în fotografiile de mai jos), să fie curat și reparat (dacă este nevoie).  Cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea vopsi și decora și alte obiecte 🙂

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre  La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0747 490 749, sau trimiteți mesaj pe [email protected] sau [email protected] .

Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiti-vă, locurile sunt limitate!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
13/01/2022
Oră:
16:30 - 19:30
Cost:
215,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *