Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop online: Pregătim un cadou de 8 Martie, decorat cu transfer IOD

05/03/2022 @ 10:30 - 13:00

- 276,00lei

Este un workshop creativ și colorat pentru o sâmbătă dimineață relaxantă. Vom lucra cu materiale folosite pentru decorarea mobilei (și nu numai): transfer IOD și lac. La finalul workshopului veți avea propriul ceas cu cadran dublu, pe care sa-l oferiți cadou de 8 Martie sau sa-l păstrați. Cursul durează aproximativ 2 ore. Cu cca. 30 de minute înainte de începere vă vom trimite un link la care să vă înregistrați pentru a participa la workshop. Cerințe tehnice: internet bun, precum și conectare de pe calculator, laptop sau tabletă.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice, și în primul rând celor care au lucrat deja cu Annie Sloan Chalk Paint.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 276 lei (cadran ceas cu mecanism și transfer IOD) Taxa de participare este CADOU din partea noastră!

Materialele incluse: 1 cadran de ceas dublu (cu mecanism) și 1 transfer IOD – album cu 8 pagini A3 (unul din cele 6 modele de mai jos). Pentru a alege transferul IOD, faceți click pe denumirea modelului din următoarea listă: Redoute 2, English Toile, Wall Flowers, Exploration, Painterly Florals sau Brocante.

Atenție: în cazul în care doriți să folosiți un alt model de transfer IOD, sau aveți deja unul, atunci vom adăuga la preț și taxa de participare, în valoare de 60 lei.

La acest workshop veți mai avea nevoie de: Annie Sloan Chalk Paint, lac Annie Sloan sau Sol Lasur, 2 pensule (1 pentru vopsit și 1 pentru lăcuit). Astfel, valoarea finală a workshopului se poate schimba în funcție de materialele pe care le dețineți deja. O vom stabili împreună prin telefon, cu fiecare participant în parte. Toate materialele achiziționate pentru workshop beneficiază de 10% reducere! Vă rugăm să nu achitați în avans cursul, doar la curier, atunci când preluați coletul cu kitul.

Având o experiență de peste 6 ani și mai mult 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor, dumneavoastră trebuie să vă pregătiți  doar cu un aparat de uscat părul și o foarfecă, și să vopsiți tot ceasul (ambele cadrane) în două straturi cu vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu cel putin 24 ore înainte de atelier. Bineînțeles, cu materialele incluse în preț și rămase după terminarea acestui curs, veți putea decora mai departe și alte obiecte 🙂

Materialele menționate vi le trimitem prin curier rapid, cu aprox. o săptămână înainte de eveniment (veți fi anunțat prin telefon). Dacă doriți să primiți kitul mai repede, vă rugăm să ne anunțați. Înscrieți-vă cât mai repede ca să avem timp suficient să pregătim și să expediem kitul necesar pentru curs.

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu Annie Sloan Chalk Paint™. Click aici:  Lucrările noastre

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne trimiteți mesaj pe [email protected] sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf. Arhangheli 5 (zona Traian-Calea București). Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe site!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
05/03/2022
Oră:
10:30 - 13:00
Cost:
276,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

online
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *