În ultimele două luni am testat deja mai multe tipuri de transferuri decor IOD , dar cred că cea de ieri este cea mai spectaculoasă: Midnight garden sau Grădina la miazănoapte. Este o imagine cu o grădină înflorită care are și adâncime și dacă se aplică pe o culoare închisă cum este Aubusson Blue de Annie Sloan arată foarte aproape de realitate.

Acesta a fost proiectul meu de duminică și nici nu se putea să iasă mai frumos 🙂


Ușa noastră de intrare în magazin este termopan, din aluminiu și e destul de veche… și chiar avea nevoie de o reînnoire 🙂 Așadar am început cu curățarea foarte conștiincioasă a porțiunii de pe ușă pe care urma să aplic prima dată vopseaua, iar apoi transferul IOD. Am dat cu pensula două straturi de Aubusson Blue de Annie Sloan. Afară a fost frumos (cca. 20 grade C) vopseaua s-a uscat destul de repede, am așteptat aproximativ 2 ore între straturi. În timp ce așteptam să se usuce straturile de vopsea am meșterit altceva … dar despre asta vă povestesc mai încolo!

După ce s-a uscat complet și al doilea strat de vopsea am aplicat imaginea IOD, adică am transferat-o prin râcâire de pe folie pe usă. Fiind o imagine uriașă (84 x 61 cm) a fost o operațiune care a durat destul de mult, 15-20 minute, dar recunosc aici m-a ajutat soțul meu, și a fost un adevărat lucru în echipă 🙂 .

Mai urmează să aplic un lac incolor pe bază de apă, cu protecție UV pe suprafața reînnoită.

… et voilá, asta este noua noastră ușă de intrare, veniți s-o vedeți!!

Toată gama de produse IOD – Iron Orchid Design și Annie Sloan sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici pe e-Boutique: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre reînnoirea mobilei cu Annie Sloan Chalk Paint și IOD – Iron Orchid Design.

ACTUALIZARE:

Au ajuns la noi noile lacuri Annie Sloan! Astfel că am sigilat vopseua și transferul cu lacul mat, rezistent la UV. Este super, este ușor de lucrat cu el, v-il recomand. Folosiți-l pe Annie Sloan Chalk Paint® pentru un finisaj robust, care va rezista uzurii generale. Este perfect pentru blaturi, mobilier și uși de exterior, pardoseli și plinte. Este perfect transparent și incolor și acoperă foarte bine (19 mp/750 ml/1strat) Se usucă rapid fără a se îngălbeni în timp.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *