După cum probabil știți deja, suntem tare bucuroase! Firma noastră a devenit distribuitor oficial IOD – Iron Orchid Design. Este un motiv de mândrire pentru noi să vă putem oferi în premieră în România aceste produse decorative speciale. Eu și colegele mele ne-am bucurat ca și copii mici în jurul pomului de Crăciun atunci când ne-a sosit primul transport IOD, în martie 🙂 Bineînțeles, am testat tot, deja în prima zi. Apoi am încercat să ne liniștim și să ne facem planuri…

Am hotărât să începem cu transferul decor colorat IOD și o comodă mică. Am ales transferul ”BOTANIST’S JOURNAL”. Fiind vorba de o imagine cu dimensiuni foarte mari ( 84cm x 61cm) am decupat numai porțiunea care s-a potrivit cel mai bine pe comoda noastră (aproximativ 40% din toată imaginea). Și iată rezultatul:

După această comodă a urmat transferul care nu este colorat, în schimb se poate picta ca și cărțile de colorat. Părerea mea este că e o idee revoluționară! Colorezi cu plăcere și ai posibilitatea să alegi culorile care ți se potrivesc cel mai bine în cameră 🙂 Sunteți de acord cu mine că este formidabil?!

Ne-am sfătuit cu colega mea Betty … și până la urmă am ales o măsuță veche, lăcuită pe care am vopsit-o în Paris Grey și Old White de Annie Sloan. Apoi am sigilat vopseaua cu Clear Wax pe partea de jos și lac incolor mat de Annie Sloan pe blatul măsuței. Apoi a urmat alegerea imaginii potrivite pentru măsuță. Am pornit de la transferul IOD ”WINTER’S SONG” – o ghirlandă de flori, din care am ales doar o porțiune mică: capătul din dreapta (aproximativ 25% din imaginea totală). Am decupat-o și am transferat imaginea de pe folie pe blatul măsuței cu ajutorul aplicatorului special care se găsește în fiecare cutie de transfer decor IOD.

În acest moment am fi putut să lăsăm măsuța exact așa cum este. Adică cu transferul aplicat, arătând ca și un desen mare pe baltul măsuței. Dar am vrut neapărat să colorăm … și iată, chiar funționează, se poate colora 🙂 ! A fost simplu, distractiv și relaxant. Și în final am obținut imaginea și culorile pe care le-am ales noi, exact așa cum am vrut. Nu-i așa că e fantastic?! Și funcționează perfect cu vopseaua Annie Sloan Chalk Paint diluată cu apă! La final, după uscarea completă a picturii am sigilat tot blatul cu 2 straturi de ceară Clear Wax de Annie Sloan (cu o zi diferență între straturi).

.

Toată gama de produse IOD – Iron Orchid Design sunt disponibile în magazinul-atelier Rouge Boutique Decor: Brașov, Sfinții Arhangheli 5, precum și on-line aici pe e-Boutique: www.rbdecor.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne vizitați și / sau să vă înscrieți la workshopurile organizate de noi despre reînnoirea mobilei cu Annie Sloan Chalk Paint și IOD – Iron Orchid Design.

4 raspunsuri
  1. Tunde Todor
    Tunde Todor says:

    Bună ziua, 
    Da, transferurile decor IOD pot fi găsite pe site, la cetegoria Pentru Handmade/DIY, aici: 
    https://rbdecor.ro/categorie-produs/iod-iron-orchid-designs/iod-decor-transfer-transferuri-decorative/
    Și da, se pretează să le aplicați și pe sticlă sau oglindă. Dar atenție, imaginea transferată va rezista la șters cu cârpa, dar nu va rezista la spălat și frecat. Deci il puteți folosi foarte simplu pentru decor în interior, dar dacă aplicați pe geamul de exeterior trebuie sigilat ca să-l puteți curăța. 
    Și eu mi-am propus să-l încerc pe sticlă… cred că în câteva zile îl voi posta pe Fb. Urmăriți-ne!
    Dar aștept și pozele dumneavoastră 🙂 Succes!
    Cu stimă,
    Tünde Todor

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *