Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Decorare cu hârtiile de decoupage Mint (în persoană)

13/10/2022 @ 16:00 - 20:00

- 295,00lei

Este un workshop creativ și colorat. Vom lucra cu tehnici folosite pentru decorarea mobilei (și nu numai): decoupage și blending. La finalul workshopului veți avea propria tavă, decorată cu o imagine Mint (un model A3, la alegere) și pictată cu Annie Sloan Chalk Paint. Este un atelier interactiv la care vom lucra împreună, în paralel, de la început până la sfârșit. Cursul are loc în persoană, în atelierul nostru.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice, și în primul rând celor care au lucrat deja cu Annie Sloan Chalk Paint.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu excepția celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 295 lei

Cursul durează aproximativ 3 ore și jumătate, cu o pauză de 10 minute.

Având o experiență de peste 6 ani și mai mult 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștințele necesare pentru a decora propriul mobilier (și nu numai) într-un stil aparte, cu tehnici deosebite. Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor. Atenție: workshopul este practic, nu veți avea timp să vă scrieți notiție. Veți primi instrucțiuni de folosire scrise, dar la cerere vă trimitem cu drag și linkuri către articolele și filmulețele noastre detaliate despre fiecare material cu care lucrăm.

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) finisate de noi cu vopsele Annie Sloan și decorate cu IOD sau Mint. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe [email protected], sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5 (zona Spital Județean).

Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe această pagină! La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 2-3 zile), cu ”card bancar” sau prin ”transfer bancar”. În cazul în care alegeți plata cu cardul, atunci veți achita toată suma în avans. Pentru cei care doresc să aleagă a treia variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 72 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 72 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează (online sau în persoană). Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detalii

Dată:
13/10/2022
Oră:
16:00 - 20:00
Cost:
295,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Hartă Google
Telefon
0745 069 489
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *