Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop: Confecționare lampă de masă (de la bază la un abajur personalizat)

14/10/2022 @ 13:00 - 20:00

- 340,00lei

La acest workshop veți învăța să confecționați și să decorați un abajur complet, de la A la Z, și în plus vom finisa și baza de lampă. Abajururile le vom decora cu ștampilele IOD și le vom picta. Iar bazele lămpilor le vom decora cu mulaje IOD, le vom finisa cu Annie Sloan Chalk Paint și diferite tehnici de vopsire, plus patina. Bineînțeles toate tehnicile și trucurile învățate la acest atelier, le veți putea folosi și pe proiectele voastre de transformare a mobilei.  Diametrul abajurului este 30 cm. Baza de lampă este din lemn de brad, având înălțime   cm. Cursul durează aproximativ 6-7 ore,  între orele 13 – 20.

Recomandăm acest curs tuturor celor care doresc să-și lărgească cunoștințele către activități creative și tehnici artistice.

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de 10% reducere pentru toate produsele din magazin (cu exceptia celor deja reduse), timp de 15 zile.

Preț curs: 340 lei

Având o experiență de peste 6 ani și mai mult de 1400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs creat de noi, unic și interactiv, într-o atmosferă destinsă, la care obțineți cunoștințele necesare pentru a confecționa și decora un abajur și o bază de de lampă. Toate materialele folosite vor fi asigurate de noi, Rouge Boutique Decor. Bineînțeles, veți lua cu voi tot ceea ce ați realizat! Și dacă doriți să mai achiziționați și pentru acasă materiale necesare pentru realizarea abajururilor, avem și în plus! Inclusiv baze de lampă natur, pe care să le vopsiți exact așa cum doriți 🙂

Atenție: workshopul este practic, nu veți avea timp să vă scrieți notiție. Veți primi instrucțiuni de folosire scrise, dar la cerere vă trimitem cu drag și linkuri către articolele și filmulețele noastre detaliate materialele cu care lucrăm.

Pe site găsiți câteva exemple de piese de mobilier (noi sau vechi) reînnoite de noi, inclusiv lămpi și abajururi. Click aici:  Lucrările noastre

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne scrieți mesaj sau sunați la 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe contact@rbdecor.ro, sau vizitați-ne în atelier: Brașov, Sf.Arhangheli 5 (zona Spital Județean).

Acum puteți să vă înregistrați la workshopurile noastre și online, aici pe această pagină! La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat. La înregistrare aveți posibilitatea să alegeți modul în care doriți să achitați avansul: ”plata la destinație” (adică ne vizitați la magazin în următoarele 2-3 zile), cu ”card bancar” sau prin ”transfer bancar”. În cazul în care alegeți plata cu cardul, atunci veți achita toată suma în avans. Pentru cei care doresc să aleagă a treia variantă, iată datele noastre bancare: SC Rouge Boutique Decor SRL, CIF RO36044288, Raiffeisen Bank Brasov, cont: RO90RZBR0000060018744508.
Din dorința de a avea rezultate cât mai bune vom lucra în grupuri mici de 5-7 persoane. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 72 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 72 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează (online sau în persoană). Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
14/10/2022
Oră:
13:00 - 20:00
Cost:
340,00lei

Organizator

Rouge Boutique Decor
Telefon
+0745 069 489
Email
contact@rbdecor.ro

Loc de desfășurare

Rouge Boutique Decor
str. Sf.Arhangheli nr.5
Brasov, 500327
+ Hartă Google
Telefon
0745 069 489
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *